Sevgili forumdaşlar ; facebook ta ( reklam amaçlı olmaması için yazmıyorum) bizim gibi bıçaklara gönül veren bir grupta yarışma düzenlendi. Bende daha önce forumda yayınlamış olduğum bir bıçakla yarışmaya katıldım ve birinci seçildim. Gerçekten beni şaşırtıcı bir sonuçtu bu hayatında bıçakla ilgisi kullanıcıdan öteye geçmeyen neyin ne olduğunu bilmeden sadece ve sadece BU FORUMDA öğrendiklerini, okuduklarını yorumlayarak bu işi öğrenen ve haladaha yeni bilgiler öğrenmeye devam ederek bu işi yapabildiğim için çok mutluyum. Burada isim isim saymaya kalksam sıralanamayacak kadar ustamıza çok teşekkür ederim. Ben herşeyi burada bilgilerini saklamadan paylaşan herkezden bu başarıyı kazandım o yüzden bu başarımın ortakları forum ailesidir.
Aslında benim bıçak geçmişim bant zımpara makinasının imalatını yapmamla başladı. Makinaları kullanıcıların ne istediklerini tecrübe etmek için yapmış olduğum bıçaklar 2 sene gibi bir sürede birincilik almış olması bu forumun başarısıdır.
Foruma yeni gelen, yeni üye olan bıçak yapmaya gönül vermiş arkadaşlara ise nacizane bir önerim olacak bu forum bilgi bakımından derya deniz sadece okuyun- uygulayın ve daha iyisini yapabilmek için azmedin emin olun insanoğlunun yapamıyacağı bir şey yok. Çok konuştum

...
Son olarak bu yarışmayı düzenleyen gruptaki en güzel bıçak yarışmasında, yerli kategorisinde 1. olmama vesile olan; grup yönetiminde olan
ATA HULUSİ HALICIOĞLU ve
RAFET TANIŞ bey'e
Yarışmanın jüri üyelerinden;
MURAT PAKEL,
SEYHUN KARABULUT
TOLGA BORA bey'e
Yarışma sponsörlerinden
TOLGA BORA
ERKAN ŞENGİL ve
MURATCAN KARABIYIK bey'e ve BU FORUMUN OLMASINA VESİLE OLAN VE DİĞER FORUMDAŞLARA çok çok teşekkür ederim😊😊😊