Öncelikle merhaba...
Ailem uzun ısrarlarım sonucunda internet aracılığı ile bana 450 liralık bir katana aldı. 1055carbon paslanmaz çelikmiş... Aslında benim istediğim 900 liralık katlanmış çelikten bir katanaydı, her neyse verilen hediyeye saygısızlık etmek istemiyorum

Ama sizi de uyarmak istedim. Same(köpekbalığı)derisi dedikleri bölüm plastikti , Fuchi'si yoktu ve Saya kılıcı Habaki'ye rağmen kitlemiyordu , Kashirası 2-3 kullanımdan sonra yerinden fırladı , Tsuka İto'yu Tsukaya baliyle yapıştırmışlardı xD belkide yapıştırılması makbuldur bu konuda pek bir bilgim yok

Ancak yapıştırılmış olmasına rağmen 2. günde bozulmaya başladı(Tsuka ito). Tsuba'sı ve 1. Seppa'sı yerinden çok oynuyordu aynı şekilde Habaki de öyle ve Saya'sı da çok kalitesizdi. En kötüsüde kılıç Kissaki'den neredeyse Habaki'ye kadar 2. günde oksitlendi :S Çok temiz tutmama rağmen

Bulabildiğim tek iyi özellik ağır olmasıydı ^_^ Demem odur ki internetten , arkadaşlarında dediği gibi 4-5 tane ucuz Katana alacağınıza 1 tane kaliteli katana alın ve dikkatli kullanın
Bunun yanı sıra Ercan hocam ben bir kere sizin Dojo'ya gelmiştim orada siyah kuşak (sanırım) öğrencilerinizle Katana'larla antrenman yapıyordunuz o Katana'lar gerçek miydi hep merak etmişimdir...