Eline sağlık yeni kabzada güzel olmuş.Biraz aralık olmuş ama epoksi doludur inşalah epoksiye güveneceksin. 
Bu sefer ısıl işlemi kitabına uygun yaptırdın mı yoksa yine sen mi vermeye çalıştın 
Ustam aradaki siyahlik kirlenmis epoksi

köyde fırın kurduk yaklaşık 40*20 cm. Renk skalasını kullanarak yağda ben verdim. Menevisten sonra denediğimde 4116 icin hatrı sayılır sertliklerde olduğunu söyleyebilirim

Eline sağlık güzel görünüyor.Ahşaptan anlamam ama öndeki parça çok güzel desen vermiş.
Teşekkür ederim

elıne koluna saglık sap cok hoş olmus guzel bı kombın olmuş ustanında dedıgı gıbı celıkle sapın bıselesme yerı tam oturmamış bıde bana gore bıcagın ucunu kacırmısın perdahı mob zımpara ılemı yaptın
Ustam üst uçta kasıtlı şekilde inceltme yaptım, bu bıçağı hediye ettiğim aile dostumuz saplanabilir hatta deşebilir olmasını istedi, sonuç böyle oldu

Bu arada perdahı elde yaptim .
Namlu ucu sanki biraz daha keskin hatta sahip olsa daha estetik bir görüntü olabilirmiş. Şu hali ile oldukça beğendim(namlu ucu hariç:) ) Özellikle ön kabzede kullanılan ağaç güzel desen vermiş. Yapıştırma esnasında boşluk olmasa dahada iyi olurmuş 
Ustam eski kabzayı çıkarırken oluşan karmaşık yamukluklar ancak bu kadar düzeldi. Aradaki koyu renkte kirlenmiş epoksi:)
Öncelikle eline sağlık güzel bir çalışma.Ağaçlar güzel,formda güzel her işe gider.Genel anlamda namlu ve kabze birleşimi için diğer yorumlara katılıyorum.Ama beğendim çalışmaya devam

Teşekkürler, biten 2 çalışmam daha var en yakin zamanda paylaşacağım:)