O tabure ev kullanımında da risk yaratabiliyor diyeyim. Dengesiz oturmamak ve -e haliyle- üstüne çıkmamak lazım. Yine de çok severim kendisini.
Torna ile birlikte aynanın iç ve dış çeneleri, resimdeki nesnet, diş açmak için gereken dişliler, gereken anahtar ve alyanlar ( eliyın değil alyan alyan

) geldi.
Sonradan karşı uç için mandren adaptörü, mandren, mors kovanı, çeşitli matkap uçları, punta matkap uçları, kalem, kater, kesme yağı aldım.
Tornada devir kontrol devresi var, yani potla deviri ayarlayabiliyor ve displayde görüyorsun. Ayrıca mekanik olarak da iki devir aralığı seçebiliyorsun. Devir kontrolü çok faydalı bir özellik.
Ayna için 80 mm'lik diyeyim. Sanırım inç olarak ya 3 inçliğe denk yada çok az daha büyük. Şu anda yaklaşık bu çapta bir aluminyum ile çalışıyorum, insan makinenin limitine dayandığını anlıyor.
Karşı punta Mk2. Bunun için birşeyler bulmak çok sorun olmuyor. Fener milinde ise MK3 imiş; bu tarafla henüz bir işim olmadı.
Otomatik ilerleme var.
Kalemliğe teoride aynı anda dört kalem bağlayabiliyorsun. Yani dört köşesine bağlanabiliyor. Kalemlikte 8'lik kalemler kullanıyorum. yükseklik ayarı olmadığından bir filler çakısı alıp söktüm, fillerleri kalem altına koyarak yüksekliği punto hizasına getirebiliyorum.