Bıçak Sanatı - Forum

ROCKSTEAD

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: ROCKSTEAD
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2015, 23:16:43 »

Gzyet güzel gidiyor, çok temiz iş çıkmış tebrik ederim  :2up

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2015, 23:26:31 »
tebrik ederim.. :2up

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2015, 23:28:16 »
Ellerinize saglik ustam cok iyi gidiyor takipteyim ben de. Yapim asamasini gosterdiginiz icin de ayrica tesekkurler.
Teşekkür ederim,ne demek elimden geldiğince herzaman paylaşıma açığım  ;)
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

• 1805
« Yanıtla #23 : 31 Ekim 2015, 23:28:50 »

Gzyet güzel gidiyor, çok temiz iş çıkmış tebrik ederim  :2up
Sağolasın Soytürk ustam  :)
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

• 1805
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2015, 23:29:49 »
tebrik ederim.. :2up
Sağolun Bora Bey,teşekkür ederim  :)

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2015, 23:46:15 »
Eline saglik guzel olacagi ozenli calismanizdan belli oluyor bitmesini merakla bekliyorum :2up
Ersin beceren

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2015, 00:02:45 »
Hocam harika gidiyor  ;)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2015, 00:11:22 »
profıl gayet güzel olmuş. ufak bır hatırlatma   bosch matkaplar ıkı kademedır birinci kademe ağır devırdır   devrı düşürsenız dahı  motar yuk anında tork arttırımı yaparak  devrını korur ve  matkap ucunun malzemeye dalması sıkışması anında helekı kalın uç ıse  profılı anıden döndürür. kesınlıkle   matkap mengenesi yada bosch matkabın kendı alımınyum tablasını  kullanmaya özen gösterın. tecrubelı olduğum halde bır seferınde malzemeyı bırakmadım uç kırıldı. ikincede parmakları uçuruyordum.

kasnak+ kayış tahrikli matkabımda kayışı hafıfce  gerdiriyorum sıkışma anında kaçırıyor. yınede ondada matkap mengenesi kullanıyorum.

aman, bır delık deleceğim deyip bu emniyet önlemlerini almadan  işe başlamayın..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2015, 00:19:36 »
Gene temiz işçilik ve sıradışı bir model eminim ki bu da bitiminde çok güzel olacak :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

• 1805
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2015, 00:20:04 »
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarıız için.Taner ustam bilgilendirdiğin için çok sağol,matkap tezgahını yeni aldım ama mengene şart.En kısa sürede birşeyler bakayım  ;)

• 1805
« Yanıtla #30 : 01 Kasım 2015, 00:22:01 »
Gene temiz işçilik ve sıradışı bir model eminim ki bu da bitiminde çok güzel olacak :)
Sağolasın Hasan hocam  :) Elimden geldiğince benzetmeye çalışıyorum.Aslına uygun birşey çıkarsa ben de sevinicem  ;)

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #31 : 01 Kasım 2015, 01:46:38 »
ustam maşAllahın var..ellerine sağlık..büyük keyfle okudum hepsini..sabırsızlıkla bekliyorum...
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

• 1805
« Yanıtla #32 : 01 Kasım 2015, 02:06:11 »
ustam maşAllahın var..ellerine sağlık..büyük keyfle okudum hepsini..sabırsızlıkla bekliyorum...
Çok sağol Murat kardeşim, beğenmene sevindim  ;)

• 1805
« Yanıtla #33 : 01 Kasım 2015, 03:01:54 »
Buarada söylemeyi unutmuşum, takıldığım noktalarda sürekli Sefa ustamıza danışıyorum.Sağolsun usanmadan bana bilgi ve tecrübelerini aktarıyor. Bir kez daha teşekkür ediyorum.

« Yanıtla #34 : 02 Kasım 2015, 22:55:33 »
Ayağımın tozuyla geldim ve yeni gördüm, gayet güzel başlamış ve gidiyor. merakla izlemedeyiz.

• 1805
« Yanıtla #35 : 02 Kasım 2015, 23:24:26 »
Ayağımın tozuyla geldim ve yeni gördüm, gayet güzel başlamış ve gidiyor. merakla izlemedeyiz.
Teşekkürler hocam. İyi ki geldiniz ve de Hoşgeldiniz :)

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #36 : 04 Kasım 2015, 12:29:05 »
Durup durup turnayı gözünden vuruyorsunuz ustam . Süper işçilik çıkmış. Hızlandırılmış video çekseniz zevkle izlerdim.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #37 : 04 Kasım 2015, 12:34:05 »
elinize sağlık süper gidiyor

• 1805
« Yanıtla #38 : 04 Kasım 2015, 12:48:20 »
Durup durup turnayı gözünden vuruyorsunuz ustam . Süper işçilik çıkmış. Hızlandırılmış video çekseniz zevkle izlerdim.
Teşekkür ediyorum Hüseyin hocam.Valla video işi benim de aklıma geldi,neler yapılmış izlemesi zevkli olur tabi.Düşünüyorum da,profili kaç defa söküp bağladığımı,kaç defa eğeleri değiştirdiğimi,insanın aklı almıyor  :)  Emek böyle birşey olsa gerek.

• 1805
« Yanıtla #39 : 04 Kasım 2015, 12:48:48 »
elinize sağlık süper gidiyor
Teşekkürler Mehmet ustam.