Elinize sağlık çok beğendim. Malzemeleri nereden temin edebiliriz acaba?
Metin ellerine saglik cok guzel calismalar ve bilgiler bunlar Kutahya bulusmasinda sana gostermis oldugum sentetik kabzeyi bicaga taktik bak bakalim begenecekmisin Selamlar
Hakan ustam senin yaptığın kabze malzemesi şimdiye kadar bu tür çalışmalar yapanların içindeki en sevdiğim doğrusu. Polyesterde akriliğin tersine desen olsun olmasın takviye malzemesi mutlaka gerekiyor gibi görünüyor (Sağolsun Zafer abinin derslerinden ). Kozalak ile ne güzel sonuç çıkıyor, o çalışmanı da bekliyorum. Bana verdiğin kozalaklar da kuruyor
Evet ya malzemenin raf ömrünü de hesaba katar isek tek kişinin alması çok saçma olur. Eldeki denemeler bitsin ne alınması gerektiğine karar verelim o zaman Zafer abimiz bize ne alacağımız ve nasıl alacağımız konusunda yardımcı olur. Dün sağolsun Abimiz geldi yumuşatma için ek bir polyester daha getirdi. Metin bununla da denemeler yapacak. Ayrıca mikarta denemeleri de yapacak. Sağolsun Zafer abi desteğini eksik etmiyor. Metin'de denemeleri çok planlı ve düzgün yapıyor.
ben yapmaktansa, birileri yapsa da ben satın alsam diye bekliyorum yoksa bu gidişle bıçak yapmaya vakit kalmayacak
Kozalakta epoksi kullanılsa, sanki daha sağlam bir yapı elde dilebilir gibi.