Evet bu bıçak türü incelediklerimin hepsinde tırtıklı oluyor, ben tırtıklarını crosscut denilen testere ağzı yöntemiyle eğeledim. kırmızı kalemin sorun çıkaracağını düşünmüyorum çünkü sap waxlandıktan sonra 3 kat japon yapıştırıcısı koruyucu uyguladım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Öncelikle elinize sağlık.Bu bıçak sanırım ilk başta pişmemiş bifteği hazırlamak gibi gelse de merak edip araştırınca pişmiş biftek kesmek için ağırlıklı bilgilere denk geldim.Ama iyi bir çalışma.
Alıntı yapılan: Aykut Yaren - 21 Ekim 2015, 23:04:38Öncelikle elinize sağlık.Bu bıçak sanırım ilk başta pişmemiş bifteği hazırlamak gibi gelse de merak edip araştırınca pişmiş biftek kesmek için ağırlıklı bilgilere denk geldim.Ama iyi bir çalışma. Evet daha çok yerken kullanmak üzere tasarlanmış bir bıçak, bir gün denemeye de beklerim