Bıçak Sanatı - Forum

lazer mesafe ölçüm cihazı ve lazerterazi

gokhand

  • ***
  • 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
lazer mesafe ölçüm cihazı ve lazerterazi
« : 21 Ekim 2015, 15:23:25 »
Selamlar,

bicak yapımı ile ilgisi pek yok ama belki bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bir fikir verebilirler.Evimi tadilata sokacağım  Lazerli mesafe ölçüm cihazı ve lazer terazi almak istiyorum. Acaba hangi ürünü almak lazım

fikir vermesi açısından

http://www.makinahirdavat.com/catinfo.asp?cid=272&typ=&brw=&offset=0&order=name&mrk=&src=&direction=1&kactane=100&stock=1

deserteagle

  • Eylem Cengiz, 49
  • *****
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Ynt: lazer mesafe ölçüm cihazı ve lazerterazi
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2015, 17:26:01 »
Şimdi senin muhabbetlerden ben huylanıyorum; fazla mı zengin acep diye...  :) Şöyle ki, bende Bosch'un 25m'ye kadar ölçen el lazeri var. Eğer senin evde boyutlar daha fazlaysa lazerin azami ölçme mesafesine bakman gerekecek.

Mesafe ölçüm aletine sahip olup da terazi falan aletlerine sahip olmadığımdan dolayı katkım ancak bu kadar.

Bir konu dışı hatırlatma: Tadilat yaparken sıvanın altında ne olduğu bazen kritik olabiliyor. Kesenin ağzını açmışkan, eğer sende yoksa kablo, demir ve boru bulucu aletlerden de alman faydalı olacaktır.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

gokhand

  • ***
  • 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
Ynt: lazer mesafe ölçüm cihazı ve lazerterazi
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2015, 00:02:09 »
Aksam mesafe olcmek icin glm 30 diye bir urun aldim. Oldukca kompakt bir urune benziyor kullandikca izlenimlerimi yazarim. Terazi olarakta gll2 diye bisey aldim  her ikiside bosch un pro serisi. Daha once tadilata giristigimden terazi ile sivacinin basinda durmamanin nelere mal oldugunu biliyorum . Ayrica fayanscinin ve kapi dolap mutfak hepsinin yaptigi isi kontrol edecegim.

Zenginlik isine gelince..  Hepimiz emanetciyiz be eylem.

ecorotti

  • ***
  • 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: lazer mesafe ölçüm cihazı ve lazerterazi
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2015, 01:51:35 »
Ustam zeminin düzlüğünü ölçen bosch marka olanını kullanmıştım.  X Y eksenli filan oluyor duvar zemin ne tarafa eğimli görebiliyorsun. Gayet güzel aletler.

Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Gökhan usta'nın bir kaç kez ekmeğini yedim. Gönlü zengin adam. :)
Okinawian