Güzel olmuş elinize sağlık.
Bıçak nasıl sabitleniyor ve demirlerin içinden geçtiği plastik parçaları nereden temin edebiliriz?
çin malı aparatlarla çalışmadım. ama adı bile kalitesini ifade edebiliyor. burada vurgulamak istediğim evinizdeki el aletleri ile bu aparatı bedava gibi bir rakama yapabileceğiniz. tornacılardan 8mm mil (krom nikel alaşımı alırsanız paslanmaz), 1-1.5mt. aynı yerden ufak bir sert plastik malzeme temin edebilirsiniz. (benden bu malzemeler için para istemediler ama ben 5 tl bıraktım.). 10 cm'ye 40 cm 4mm kalınlığında sacı da sanayiden kolaylıkla kestirip alabilirsiniz. hiç bir sıkıntı olmaz. diğer kalan kısımların yapımı ile ilgili kendi imkanlarınıza göre kaynakla veya vida ile diş açarak yapabilirsiniz. bıçağı sabitlemek için nubidyum mıknatısı balıkesirde bulamadım. onun yerine elektrikli motorbisiklet tamircilerinden iki tane çıkma buldum. gayet güzel iş çıkarıyor. ekstra aparat aramaya gerek kalmıyor. paranızda cebinizde kalıyor. zaten hobi olarak bu tip işlerle uğraşmayı seviyorum. yapımı ile ilgili başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim.