Nasıl yanii o inşaat demiri bu bicakmi kesiyor
Olmadı şöyle bir mengenemiz Soytürk ustam tebrikler
Eline saglik ustadim bayiliyorum senin kendine has tarzin ile ortaya cikan eserlerine allah guc kuvvet versin daha nice guzel eserlere imza atman dileklerimle Selamlar
Çok beğendim, eline emeğine sağlık Soytürk ustam.
Alıntı yapılan: Ersin7500 - 19 Ekim 2015, 14:02:48Nasıl yanii o inşaat demiri bu bicakmi kesiyor+1
soytürk ustam yıne cekmışsın bombanın pımını elıne koluna saglık
Alıntı yapılan: Adem Tören - 19 Ekim 2015, 22:23:15soytürk ustam yıne cekmışsın bombanın pımını elıne koluna saglık Teşekkür ederim , öyle mi oldu gerçekten
soytürk usta , mengenenin resimlerini baska bir konuda paylaşabilirmisin .
Hemen bende mmakas yayı bulmam lazım
Alıntı yapılan: gokhand - 18 Ekim 2015, 22:01:39soytürk usta , mengenenin resimlerini baska bir konuda paylaşabilirmisin . +1
Eline sağlık ustam.
Eline saglık ustam
Sırf mengene için konu mu açayım Dilerseniz yarın fotolarını çekip özelden atayım ama konu açmak gereksiz olur bence
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 21 Ekim 2015, 21:54:37 Sırf mengene için konu mu açayım Dilerseniz yarın fotolarını çekip özelden atayım ama konu açmak gereksiz olur bence soytürk usta bence demirci mengenesi en az bir örs kadar demirciliğin şiarıdır. bir konu açılmayı hakediyor hele nesli tükenmek üzere olduğu da düşünülürse. sen konuyu açki bizde bakarsın birşeyler ekleriz. konu demirci mengeneleri diye bir başlık olarak sabitlenir belki
Eline sağlık Soytürk abi mükemmel olmuş gene
Kabza işçiliğinize bayılıyorum ustam ellerinize sağlık...
Emeğine sağlık usta'm. Pek yakışıklı duruyor.