Elinize sağlık. 
Tekerleklerin yerleşimine bakınca benimki gibi her birinin arasını birbirine olabildiğince denk, kareye yakın yapmışsınız. Ben de özellikle böyle yapmıştım. Bunu hem öndeki iki teker arasında olabildiğince fazla mesafe bırakabilmek için, hem de şeridin havada fazla uzun mesafeler gitmemesini sağlamak için yapmıştım. Aksi halde şerit uzun mesafe boyunca serbest durunca dalgalanmaya başlayabiliyor.
Tekerlerin yerleşimi ve şaside bir olası kısıtlama gördüm. Eğer videodaki şeritin boyu iki metreyse amerikadan edinebileceğiniz 72 inç'lik şeritleri sığdırmak sorun çıkarabilir.
Diğer kolu aşağıya koymanız çok güzel olmuş. Ben iki kolu aynı hizaya yerleştirmiştim ama sonra tepsiyi taşıyan kolu daha aşağıya koymanın gerekli olduğunu öğrendim.
Serbest değil de düzenekle çalışacaksanız tepsiyi iki yana doğru 20-30 cm'e kadar uzatmak isteyebilirsiniz.
Makinanın altını profiller ile yapmanız çok zekice olmuş. Ben zemin için ayrıca plaka tedarik etmek durumunda kalmıştım. Siz zeminde kullandığınız profillere aynı zamanda tepsi kolunu da taşıtmışsınız.
Teşekkürler ..
Beğendiğinize sevindim.. aslına bakarsanız makinayı yapmadan önce bant zımpara ebatlarını inceledim ve 2000*50 ebadının piyasada çok olduğunu zımparacıdan duyunca bir tane alıp ona göre yapımına başladım.. peşinen hiç bir ölçü yoktu yani kafamda.. makine tamamen doğaçlama oldu diyebilirim yani..

ancak, sanıyorum 1800' den 3000 kadar ebatlarda zımparalarla çalışılabilir..
ön iki tekerin arasının acık olması daha uzun bir düzlem sağlamasının yanında, alttan giden bantın çeki tekeri izasında, yani yere parelel olması gibi bir görüntü güzelliği de veriyor.. biraz simetri hastalığımdam mütevellit..
alt tablanın profille yapılması ve tepsi kolunun aşağıdan gelmesi tamamen imkansızlık içinde bulunan kestirme pratik çözümler diyelim..