Bıçak Sanatı - Forum

nasıl başlamalıyım?

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: nasıl başlamalıyım?
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2015, 14:37:10 »
Malzemelerimin tedariğinden sonra hemen başlamayı düşünüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Neden bold yazıyorsunuz. Yazılarınızın daha iyi okunacağını mı düşünüyorsunuz? :D
Okinawian

efeduran

• *
  • 18
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: İstanbul/Kartal
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2015, 23:41:23 »
Aynen telefondan girenlerde daha rahat görebilir diye düşündüm.Sıkıntı oluyorsa yazmayabilirim.Gerçi sıkıntı olsa oraya koymazlar herhalde 😀
Efe Duran
İstanbul/Kartal

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #22 : 12 Ekim 2015, 11:18:39 »
Okurken bir mesaj düzgün bir mesaj anormal karakterlerle yazılmış oluyor. Bold un kullanım amacı dikkat çekmek istediğiniz kelime ya da cümleleri, paragraf başlıklarını vurgulamaktır. İtalik keza aynı şekilde. Yabancı forumlarda bu konulara çok dikkat ediyorlar. Düzgün yazı yazmayan adama cevap dahi verilmiyor.
Okinawian

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #23 : 13 Ekim 2015, 01:25:08 »
           Denizin imla kuralları ve yazı karakterleri ile takıntısı var. Bende yazıma dikkat etmeye çalışırım bildiğim kadarıyla.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #24 : 13 Ekim 2015, 10:01:00 »
Arkadaşlar iki satır düz yazı yazamayan üniversite öğrencileri, üniversite mezunları var. Eğer düzgün yazmazsan derdini de düzgün anlatamazsın.
Okinawian

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2015, 12:07:33 »
     Maalesef sana katılıyorum. Benim kızlardan biliyorum konuşma özürlü olarak yetişiyorlar. Akıllarında ders ödev sınav ve testten başka birşey olmuyor. Efe yanlış anlama bu sözlerim genel olarak üstüne alınma sakın.

efeduran

• *
  • 18
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: İstanbul/Kartal
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2015, 00:10:54 »
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Bir daha ona göre yazarım. :)
Efe Duran
İstanbul/Kartal