ilk için süper görğnüyor. Elde de tok bir yapının varlığını hissetmek mümkün. Pimler için verilen tel tavsiyesi bencede şık olacaktır.
Selam, Çok sayıda aynı modelde bıçak profili gördüm. Hepsinin de üzerinde çalışmayı düiünüyor musun? Demek istediğim o profillerden vermek istersen bir tanesine talip olabilirim. Kolay gelsin..
Daha evvel pimlerde ki bıçağın güzelliğine ve akışına uyum sağlayamasından bahsetmiştik.bu sefer daha göz alıcı olması için mozaik pim deneyebilirsiniz.Ben yapamam veya uğraşamam derseniz facebook ta Hakan Aksoy (www.facebook.com/mosaicpin.mosaicpim?fref=ts) ustamızın çok güzel pimleri var onlardan temin edebilirsiniz.Fiyatlarda uygun.pimler ufak ayrıntı gibi gözükse de kılıf içinde namlunun görünmediği anlarda ilk ayrıntıdır.Seçtiğiniz ağaç rengine göre dış çerçevesi beyaz,sarı şimdi varmıydı hatırlamıyorum bronz renk pimlerden seçme yapabilirsiniz.Mesela kırmızıya yakın renk ağaçlara beyaz çerçeveli pim çok yakışırken sarı veya beyaza yakın renk açağlara prinç çerçeveli pim yakışıyor.Takdir sizlerin bitiminde sergilemenizi bekliyoruz.Şimdiden kolay gelsin.