Hep derim fazla kendine güven adamı öldürür. Olayı, kadere, ilahi bir güce bağlamakta sadece durumu normalleştirmekten başka bir şey getirmiyor. Ecel gelmezdi o adam o makineyi bu kadar saçma bir şekilde kullanmasa bence. Anladığım kadarı ile üst bacaktaki atar damarı kesmiş. Nasıl becerdiğini kafamda canlandırmaya çalıştıkça bocalıyorum. Nasıl bir pozisyonda çalışıyordu acaba?
Eğitimsizlik en temel sebep, herkes bana bir şey olmaz mantığında, olunca da kader kısmet. Bu tür aşırı güvenli abiler artık her yerde, trafikte, yolda yürürken yanınızda sürekli aşırı güven ile hem kendi canlarına hem bizim canımıza umarsızca, farkında olmadan kast ediyorlar. Şimdi çoğu insan bu dediğime tepki gösterecek ama artık ülkemizde 2 sebepten ölüm, yaralanma zirve yapmış durumda. Bu sebeplerden biri aptallık, 2. ise başkasının aptallığı. Yani mayın gibiler kendilerine arar vermeyi başaramasalar bile mutlaka bir başkasına zarar veriyorlar.
Her bayram bu tarz haberleri ve trafik kazlarında ölenleri okumak rutin oldu bizler için, normalleşti. Üzülemiyorum bile...