Cihan hocam geçmiş olsun. Ama üzülmeyin her hata sizin de bizimde gelişimimize katkı sağlayacaktır ki sanıyorum sağladı da.
Buarada yeni bir tane dovdum fazla ozenmedim biraz daha perdah atip suyunu vercem, bakalim bu sefer nasil olacak.
Alıntı yapılan: cihankara - 02 Ekim 2015, 14:11:54Buarada yeni bir tane dovdum fazla ozenmedim biraz daha perdah atip suyunu vercem, bakalim bu sefer nasil olacak. Kardeşim kesmediğin yerin kalmamış ya. Sana da şu kevlar eldivenlerden alacam, el ölçünü söyle
Cihan geçmiş olsun. aldığım cıvalar fos çıktı desene Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 02 Ekim 2015, 17:47:08Alıntı yapılan: cihankara - 02 Ekim 2015, 14:11:54Buarada yeni bir tane dovdum fazla ozenmedim biraz daha perdah atip suyunu vercem, bakalim bu sefer nasil olacak. Kardeşim kesmediğin yerin kalmamış ya. Sana da şu kevlar eldivenlerden alacam, el ölçünü söyle Bende istiyorum bi takım hediye edersin artık ölçüm de L .. Bendekide eskidi, 3 tane sipariş veriyorum
Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 02 Ekim 2015, 17:47:08Alıntı yapılan: cihankara - 02 Ekim 2015, 14:11:54Buarada yeni bir tane dovdum fazla ozenmedim biraz daha perdah atip suyunu vercem, bakalim bu sefer nasil olacak. Kardeşim kesmediğin yerin kalmamış ya. Sana da şu kevlar eldivenlerden alacam, el ölçünü söyle ali ustam tam benim kafadansin valla
Hadi hayırlısı dostum, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim... Bol şans
eger deri yüzmek için kullanmayacaksan taşlama da şu şekilde
Cihan geçmiş olsun. aldığım cıvalar fos çıktı desene Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 02 Ekim 2015, 17:47:08Alıntı yapılan: cihankara - 02 Ekim 2015, 14:11:54Buarada yeni bir tane dovdum fazla ozenmedim biraz daha perdah atip suyunu vercem, bakalim bu sefer nasil olacak. Kardeşim kesmediğin yerin kalmamış ya. Sana da şu kevlar eldivenlerden alacam, el ölçünü söyle Bende istiyorum bi takım hediye edersin artık ölçüm de L ..
Öncelikle gemiş olsun demeyeceğim.. Çünkü önce attığın başlığa takıldım ben.. neden "HÜSRAN" Bence hiç de hüsran denilecek bir şey yok. Aksine bu olay hepimiz için çok çok iyi bir tecrübe demektir. Bu işe gönül vermiş emek çeken her arkadaşımızın başına gelebilecek bir durum. Bardağın dolu tarafına baktığımızda hem cıva çeliğinin bu sonuçlar doğurabileceğini öğrettiğini düşünüyorum. Bunları yazarken emeğini düşünmediğimi söylemiyorum. sakın yanlış anlamayın emi. Sizin kadar bende üzüldüm. ama başta yazdığım gibi bardağın başka tarafından bakalım. lütfen.
İşkencen ne güzelmiş öyle
cektıgın zahmete degmıs abı elıne koluna saglık
Cihan kardeşim ellerine sağlık, bak gördün mü?Azmin elinden hiç bir şey kurtulmazmış.Tebrik ediyorum
Daha bilyalar var sırada Cihan