Bıçak Sanatı - Forum

2. kılıf denemem, kuksa, kaşık, balta sapı çalışmalarım, ortaya karışık :)

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Elinize sağlık özellikle kaşıklara

Mturkaydin

• 80
  • Rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
  • Meslek: Satış pazarlama
  • Yer: İstanbul
Abi ellerine saglik.

Teşekkürler Mesut,  sayende Minicik baltam da kılıflayacak yakında, onu da zevkle paylaşacağım  ;)
Mehmet Türkaydın-1975-istanbul

Mturkaydin

• 80
Ben çok beğenmekle birlikte nacizane bir yorum yapmak istiyorum. Büyük kılıfta dikiş aralıkları diğerindeki gibi daha kısa olsa daha güzel ve sağlam olacakmış gibi duruyor. Elinize sağlık.

bunlari aralikli dikis yapmasa ögrenemez ama ilk kilif yapmasina göre güzel olmus ellerinize saglik

Teşekkür ederim Yılmaz bey. Aslında dikiş ciddi acemiliğime geldi, bir tedarikçiden aldığım aleti denemek istedim, onun da diş aralığı yaklaşık 1.5 cm idi. Sonraki kılıflarda 4 mm Aralık bırakmaya başlafım, daha sağlıklı ve estetik oldular

Mturkaydin

• 80
süper bence de kılıfın arkasındaki kemer yerine bayıldım  C:-)

Teşekkürler Öztürk bey.  Beğenilmesine sevindim. Kemer kısmının modelini galiba Nesrin hanımdı, Onun paylaşımından ESINLENDIM   ; :) bir hata yapmışım, dikiş biraz daralttı kemer kısmını, açmak için esnettim ama bütünlük biraz bozuldu. Yine de görüntü olarak benim gibi bir acemiyi tatmin etti şimdilik :)

Mturkaydin

• 80
Elinize sağlık özellikle kaşıklara

Teşekkür ederim Arif bey, İzmir'de, Kemeraltı Demircisi'nde bir tane kaşık oyma bıçağı yaptırttım, daha farklı ağaçlarla  oymaya devam etmeyi düşünüyorum. Sırada zeytin ağacı var, çatlama problemini aşabilirsem tabiki.