Sanat konuşmuş abi yine ellerine sağlık. Beyaz ağaçlar içinde mapple çok yakışıyo bıçaklarına..
Teşekkür ederim Alper

Beninde çok sevdiğim bir ağaç,hatta yapısından kaynaklı içinde sedefli gibi ışık hareketkeri var.
Cnc tezgahı bile hata yapar senin maşallahın var ustam. Bir işi elde bu kadar standarta bağlamak kolay değil. Eline saglık
Teşekkür ederim Emrah

Her işi kendi işim gibi sonlandırıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum,bence doğrusu böyle olmalı..
Üstad ellerinize sağlık mükemmel olmuş cidden çok beğendim
Hobi amaçlı bende yeni başladım bu işe ama sizin bulduğunuz malzemeleri nasıl bulurum bilmiyorum.Mesela desenli pimleri nasıl temin ederim,fiberi nasıl temin ederim bilgi verirseniz çok sevinirim.İyi akşamlar.
Teşekkür ederim Selim bey,
Ahşap tedarik olarak forumda yardımcı olacak arkadaşlarımız var,ben ağırlıklı olarak hemem hemen bütün kabza malzemelerimi Mehmet marangozdan alıyorum,Sahibi Özgür bey ciddi bir ürün stoğuyla bu işi yapıyor yardımcı olacaktır,
Mozaik pimleri gene forumdan Hakan Aksoy ustamız yapıyor,ondan da istediğiniz kombinasyonda tedarik yapabilirsiniz.
Yeni hobiniz hayırlı olsun,biz bıçak yapımına meraklanma ya hastalık deriz malesef ki kurtuluşu yok
Eline sağlık ustam.Bu ağaç çok güzel çok yakışıyor. 
Sağol Osman

Bülent ustam gözümüz gönlümüz şenlendi gece gece.Ellerine emeğine sağlık 
Teşekkür ederim Ömer

Bülent Usta'm eline sağlık, her zamanki gibi kalite kendini gösteriyor.
Teşekkür ederim Ali,
Her zaman çıtayı yüksek tutmak lazım

Ahşaba bayıldım. Ne kadar güzel görünüyor. Bıçak baya çekici görünüyor
Fotoğraflarda dikkatimi çeken bir nokta bazı yerlerde ışık sorunu var. İkinci bir ışık veya ayna ile o sorun çözülebilir. Veya kağıt yardımı ile ışık ayarlamaları da yapılıyor. (Not: çok bildiğimden değil
bu aralar fotoğraf çekim ve tekniklerini çok araştırıyorum. Bir gün öğreneceğim inşallah )
Ellerine sağlık. Yaptığın işler arasında en sevdiğim bıçağın bu oldu galiba.
Teşekkürler Salim,
Fotoğrafların hepsini kabin içinde çekiyorum ve 3 taraftan aydınlatma var,gölgesiz çekmekte de 4 taraf aydınlatma kullanılıyor..
Işığın gücünü şöyle anlatayım;
F11 diyaframda enstantane 1/50 civarı,bu kadar kısık diyaframda bu enstantranenin oluşabilmesi için nasıl bir aydınlatma olduğunu sen tahmin et

Ben bu tarz ürün çekimlerinde sıfır gölgeyi sevmiyorum,hafif soft gölgeler ve parlak olmayan alanlar bana daha hoş geliyor,sonuçta fotoğraf çekenin bakış açısı..
Ama böyle de olabilir;

Bülent Bey eline sağlık, harika olmuş yine.
Elindeki işlerin bitmesine seviniyorum, sıra benim bıçağa geliyor diye

Teşekkür ederim Mehmet bey,
Sizinki de sıraya girdi

Ustam harika olmuş. Ellerine sağlık.
Teşekürler Deniz

Ustad ellerine sağlık cok guzel olmus tebrık edıyorum
Selamlar
Teşekkür ederim Hakan ustam,
Nasıl oluyor,mozaiklerin hakkını verebiliyormuyum

bülent abi; her bıçakta
Son dönem benim standart işlerimden birisi,
diyorsun ama standart olmuyor işte aynı bıçağı daha ne kadar güzel yapabilirsin diye düşünüyorum.
ellerine sağlık abi.
Teşekkürler Salih,
Standart derken sınıf olarak ağırlıklı scandi bushcraft yaptığım için standart işlerim diyorum,amaç çizgiyi korumak ve her işte daha yukarı taşımak,
Başka türlü gelişme duruyor,daha ileri gitmiyor..
Bu nedir abi yaa.. Bazen düşünüyorum sorun bende mi diye.