Salim Türk,Fatih Işık,Emrah,Mehmet&Renas ve Rasim Örnek ustalarım saygılarımı sunar güzel yorumlarınız içinde ayrıca çooookkk teşekkür ederim.
Gerçekten dengeli ve özenli bir bıçak olmuş. Keyifli bir kullanımı olacaktır eminim. Yalnız bana yılan derisinin rengi fazla açık bir ton gibi geldi. Ana deriden 1-2 ton daha açık olsa sanki daha hoş olacak. Ellerinize saglık. Rasim ustaya da saygılar
Bu konuda haklı olabilirsin kardeşim ama istekler olanaklarla sınırlı için olduğu için değerlendirme şansım olmadı.İki renk vardı elimde biri bu birde tam siyah.Bu canlı birebir incelemede biraz daha koyu görünüyor.Pullar parlak olduğu için ışık yansıması vardı biraz(buda bahanesi olsun)...
Aykut ustam ellerine kollarına sağlık. İyi günlerde kullan kardeşim
Ustam sen dövdün bende layık birşeyler çıkarmaya çalıştım.İnşallah daha iyilerine doğru.Saygılar usta.
Ustalarımız sağolsunlar, desteklerini hiç eksik etmiyorlar. Ellerine kollarına sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Bıçak güzel, kılıf ayrıca güzel. En güzeli de kullanılacak bir bıçak çıkmış ortaya 
Salim ustam her türlü desteği diğer ustalardan görüyoruz.Ben usta değilim gibi klasik bir laf kullanacağım ki ben sadece kendime şunu yakıştırırım sanırım biraz yetenek ve becerim var