Abi cumartesi programı bellimi. Programi kesinlestirsek ne zaman geleceğiz ne zaman toplanacagiz. Ben iyice sabirsizlanmaya basladim. Ha bu arada hanim " bizle tatile giderken bu kadar heyecanlanmadin "diyo o yüzden sakin görünmeye çalışıyorum evde
Yazının ortasında gidişat belli oldu ve açıkçası üzüldüm. "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" lafını şimdi söylesem cuk oturur sanırım. Sağlık olsun.
bak şimdi mehmet ustam aslinda en çok senin gelmen lazımdıyaşayan en büyük hat ustasına bir kalem tıraş yapmak gibi bir purojemiz vardi biz bunu birçok ustamızla telde görüşüp neticeyı buluşmada sonlandıracaktık
Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 04 Ekim 2015, 02:02:05Yazının ortasında gidişat belli oldu ve açıkçası üzüldüm. "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" lafını şimdi söylesem cuk oturur sanırım. Sağlık olsun.Hocam napalım hayırlısı artık. Bizlerde sizi yolunuz düşerse İstanbul'da ağırlarız inş. Hem bu hafta bende şu kını bitiririm boş durmamış oluruz Alıntı yapılan: balıkcı - 04 Ekim 2015, 22:14:25bak şimdi mehmet ustam aslinda en çok senin gelmen lazımdıyaşayan en büyük hat ustasına bir kalem tıraş yapmak gibi bir purojemiz vardi biz bunu birçok ustamızla telde görüşüp neticeyı buluşmada sonlandıracaktık Murat Abi gelemesemde ben çok isterim emeğim geçsin. Eğer böyle bir şey planlıyorsanız lütfen beni de dahil edin. Bende bu maktaya eş bir kalemtraş yapmıştım. Bağa ve sedef kakmalı onu da paylaşırım bir fikir olur. Bu gün yarın koyarım nete inş.
Aksilik olmazsa hem gelirim elimizden geldiği kadarda desteklerim.
Arkadaşlar Kütahya'da okuduğumdan çok iyi biliyorum yanınızda her ihtimale karşı kalın giysilerde alın. Benden söylemesi
Cumartesi 20 - 7 C°Pazar 23 - 13 C°Cumartesi yağış beklenmiyor (ihtimal düşük) Pazar 50/50. Sıkı giyinmekte fayda var. Bende tulum var ama arabada yer kalmadı gibi.
Arabada yer kalmadı derken Metin usta hayır olsun inşallah sağlam yüklenmişsin