Bıçak Sanatı - Forum

kütahya buluşması

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
Ynt: kütahya buluşması
« Yanıtla #120 : 02 Ekim 2015, 18:11:27 »

eyvallah yılmaz abi sende gelebilsen çokdaha güzel olurdu
[/quote]

saglik olsun mehmet insallah bir dahaki seferlere ölmez sag olursak
her seyin hayirlisi olsun

« Yanıtla #121 : 02 Ekim 2015, 22:23:49 »
Kütahya işi hemen hemen bir şekle girdi, neredeyse son dönemeçteyiz. Bu konuya yönelik bir kaç şey söylemek isterim:
Malum, Kütahyadaki arkadaşlar her fırsatta misafirperverliklerini vurgulayan önermelerde bulunuyorlar ama bu işin bir de ekonomik karşılığı var. Bu nedenle herkesin bu girdilere eşit oranda katkı vermesi yerinde olur kanısındayım. Zaten işin getir götür, al, sat, vs işleriyle arkadaşlar uğraşacak, en azından harcanan veya harcanacak giderlere katılalım. Belirtmekte yarar var, ancak oraya gelebilecek kadar durumu olan ama diğer katılımlara katkı veremeyecek olan arkadaşımız varsa bu durumu bana bildirirse hiç kimseye hissettirmeden bu konuyu uygun şekilde çözeriz. 

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #122 : 02 Ekim 2015, 22:55:20 »
Harika fikir  :2up

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #123 : 02 Ekim 2015, 22:59:17 »
          En çok katılmayı istediğim etkinliklerden biri. Duygusal sebeplerden maalesef katılamıcam ama aklım hep sizde olacak. Malum bayramdan yeni cıktık okullar da acıldı inşallah başka zaman bende katılmak isterim.

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #124 : 02 Ekim 2015, 23:02:08 »
Kütahya işi hemen hemen bir şekle girdi, neredeyse son dönemeçteyiz. Bu konuya yönelik bir kaç şey söylemek isterim:
Malum, Kütahyadaki arkadaşlar her fırsatta misafirperverliklerini vurgulayan önermelerde bulunuyorlar ama bu işin bir de ekonomik karşılığı var. Bu nedenle herkesin bu girdilere eşit oranda katkı vermesi yerinde olur kanısındayım. Zaten işin getir götür, al, sat, vs işleriyle arkadaşlar uğraşacak, en azından harcanan veya harcanacak giderlere katılalım. Belirtmekte yarar var, ancak oraya gelebilecek kadar durumu olan ama diğer katılımlara katkı veremeyecek olan arkadaşımız varsa bu durumu bana bildirirse hiç kimseye hissettirmeden bu konuyu uygun şekilde çözeriz.

+1

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #125 : 02 Ekim 2015, 23:27:55 »

çok iyi fikir Sefa Hocam.destek olarak ne gerekiyorsa bende hazırım.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #126 : 03 Ekim 2015, 00:28:42 »
Ustalarim 50kg luk ors- cok iyi durumda olmayan 4 kisac - 1,5kg luk madirga-civa celigi-boraks getirebilirim isterseniz.
cihan teklıfın için çok teşekkür ederim sanırım şu an 2 adet örs bulduk birinde ustalar calışirken bırındede benim gibi acemiler  :Dhevesini alır ama celik ve kiskaclara hayır demem  :)
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #127 : 03 Ekim 2015, 00:42:40 »
yagmurlar bitti,bu hafta günesli,haftayada günesli olur diye tahmin ediyorum  ^-^

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #128 : 03 Ekim 2015, 01:22:55 »
Abiler şöyle bir detaylı program yapsak mesela

Cuma akşamından gelmek isteyenler için (opsiyonlu)

09.10.2015 Cuma
Çiftikte kamp, muhabbet, treking vs.

10.10.2015 Cumartesi

08:00 - 10:00    Buluşma, Tanışma
10:00 - 11:00    Kahvaltı
11.00 - 16:00    Muhabbet, kaynaşma, Çılgın fikirler, Olağan üstü projeler ve uygulamaları, çıraklara ders, Ustalara övgü, tembellere fırça vs.
16:00 - ...          Çiftliğe geçiş. Muhabbete devam. Yemek, Bol çay, tatlı olarak muhabbet

11.10.2015 Pazar

Pazarı bilemedim. Ustalar daha iyi bilir. Ortaya karışık.

Atölye açık adresi: ? (Nasıl bulunur nerden gidilir netten araştırıp bilgi almak isteyen olabilir)

Çiftlik Açık adresi: ?

Bu arada gelmeyi pek istiyorum. Bu hafta sonu belli olur gibi. Nasip...

(Bu arada bir memur olarak ayın son haftası yapılan program içimizi yakıyor belirtmeden geçmeyeyim :))

Not: Saatlere bağlı kalmak zorunda değiliz sadece günün içini nasıl dolduracağız diye yazdım
mehmet atölyenın yeri çokbasıt kütahyaya gelince vefa mahallesi önüne gelene sor her kez gösterir ama cıftlik biraz tarıf etmesı  zor
cuma günü gelecek arkadşlar için geliş saatlerı genel olarak bıraz gec olacagı vede yol yorgunlugu düşünülerek hareket gelenlerın ıstegı olur dıye düşünüyorum
cumartesı içinde genel olarak aynı şeyler benımde aklımdan gecıyor
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

dagcı

• *
  • 29
« Yanıtla #129 : 03 Ekim 2015, 02:36:26 »
Şuan izmir dikilideyim
bu güzel yazıları gördükce cok mutlu oluyorum
sizlerle bir arada olacagımız  günleeri iple cekiyoruz unutmadan
aderesi vereyim vefa mahallesi
sehit üstegmen akif yetkin caddesi  no 5 A kütahya
irribat murat 05366982831
Burak 05424058787 numaralardan ulaşabilirsiniz
seven daima kazanır...!!!!!!!!

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #130 : 03 Ekim 2015, 04:05:57 »

hocam bizi düşündüyünüz için çok teşekkür ederiz :) ama biz şimdi ev sahıbiyiz sizleri elimizden geldigi en iyi şekşlde agirlamak bizim için ayrı bir mutluluk  O:-) şimdi insanin misafirinden para alması içimize sinen birşey diyil bu konuda bizi mazur görseniz :( :(

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #131 : 03 Ekim 2015, 09:17:47 »
hocam bizi düşündüyünüz için çok teşekkür ederiz :) ama biz şimdi ev sahıbiyiz sizleri elimizden geldigi en iyi şekşlde agirlamak bizim için ayrı bir mutluluk  O:-) şimdi insanin misafirinden para alması içimize sinen birşey diyil bu konuda bizi mazur görseniz :( :(

Sefa Hocamin dediklerine katiliyorum murat bu konu benimde aklimdaydi, imece usulu daha bir zevkli olur dusuncesindeyim forumda oldugu gibi karinca kararinca herkesin de icinde oldugu olacagi bir hafta sonu olsa daha bi icimize sinecek .Sefa Hocamin bu konuyu  sekillendirmesini rica ediyorum ve  bu konuda ne yapmamiz gerekiyorsa .

Selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #132 : 03 Ekim 2015, 11:23:35 »
Daha önce yazmıştım ben başka bir yerde genel moderatörüm:

Belli bölgelerde arada bir toplanıyoruz, yakın olanlar katılıyor.

Katılımcılar olarak çok az da olsa belli para veriyoruz, en azından hazırlayanın bazı giderlerini karşılıyoruz.

Önemli olan bir birini tanımak üyelere çok şey kazandırır.

Kütahya bildiğm bir yer uygun olsa katılırdım ama olmadı.

Katılanlara iyi dostluklar dilerim.

« Yanıtla #133 : 03 Ekim 2015, 12:04:33 »
Daha önce yazmıştım ben başka bir yerde genel moderatörüm:

Belli bölgelerde arada bir toplanıyoruz, yakın olanlar katılıyor.

Katılımcılar olarak çok az da olsa belli para veriyoruz, en azından hazırlayanın bazı giderlerini karşılıyoruz.

Önemli olan bir birini tanımak üyelere çok şey kazandırır.

Kütahya bildiğm bir yer uygun olsa katılırdım ama olmadı.

Katılanlara iyi dostluklar dilerim.

Tanıyoruz hocam. Arıcılık bilgilerinizden faydalanıyoruz sağolun.  Sizinde orada olmanızı çok isterdim. Sizi bulmuşken kalite kontrolü de yaptırırdım size.  ;)
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 12:06:09 Gönderen: pritt »

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #134 : 04 Ekim 2015, 01:08:51 »

Mehmet hocam gelirsen bir çalışmanı getirirsin yanında değil mi? Son hançeri yakından incelemeyi çok isterim :)

Üstad gelirken yaptığım ne varsa (çok birşey yok ama) kama, tasarımlar, çıkardığım profiller, hattat kalemtraşları, makta, kutular, yüzükler (Turgut Abinin hediyesi) falan hepsini getirecektim. Sedef kakmada kullanılan malzemeler nasıl yapıldığı falan belki ilgisini çeken olur diye.

Turgut Abinin ellerinden öpücektim. Çok emeği geçti saolsun.
Sefa Hocamdan bir kaç değerlendirme alacaktım.
Salim Abiyle şu kemik stabilizasyonu ile görüşecek
Soytürk abiden dövme ile ilgili tiyolar alıp
Rasim ustanın damast bilgisine danışacaktım.
Hakan Abiyle mozaik pimler ve Konya hakkında konuşup
Fatih Abiden bir kaç dakika da olsa benim malzemeler üzerinden garavür dersi alacaktım. 
Mehmet'le ısıl işlem hakkında konuşup
Ali'yle ahşaplardan konuşacaktım.
Ev sahiplerimize minnetlerimizi belirtip teşekkür edecektim.
Dostlar edinecektim. Hepsinin başımın üstünde yerlerinin olduğunu belirtip kapımın her daim açık olduğunu söyleyecektim. Muhabbetin dibine vurup sevinecektim.
Belki şansım yaver giderse bir küçük pukko bile dövebilirdim.

Aslında benim program belliydi de işte bazen sadece olmuyor...

Katılacak olanlara kazasız belasız hayırlı vakitler geçirmelerini temenni ediyorum. Zira ben katılamayacağım.  :( 
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #135 : 04 Ekim 2015, 02:02:05 »

Mehmet hocam gelirsen bir çalışmanı getirirsin yanında değil mi? Son hançeri yakından incelemeyi çok isterim :)

Üstad gelirken yaptığım ne varsa (çok birşey yok ama) kama, tasarımlar, çıkardığım profiller, hattat kalemtraşları, makta, kutular, yüzükler (Turgut Abinin hediyesi) falan hepsini getirecektim. Sedef kakmada kullanılan malzemeler nasıl yapıldığı falan belki ilgisini çeken olur diye.

Fatih Abiden bir kaç dakika da olsa benim malzemeler üzerinden garavür dersi alacaktım. 
Dostlar edinecektim. Hepsinin başımın üstünde yerlerinin olduğunu belirtip kapımın her daim açık olduğunu söyleyecektim. Muhabbetin dibine vurup sevinecektim.

Katılacak olanlara kazasız belasız hayırlı vakitler geçirmelerini temenni ediyorum. Zira ben katılamayacağım.  :(

Yazının ortasında gidişat belli oldu ve açıkçası üzüldüm. "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" lafını şimdi söylesem cuk oturur sanırım. Sağlık olsun.

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #136 : 04 Ekim 2015, 13:26:14 »
il dışı plakalar trafik kontrolü aramaya takılabilir

bu ara zaten bol bol arama yapıyorlar,tavsiyem çakılarınızı kargoyla gönderip kütahyadan almak,sadece fikir tabi  O:-)

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #137 : 04 Ekim 2015, 14:40:26 »

bu ara zaten bol bol arama yapıyorlar,tavsiyem çakılarınızı kargoyla gönderip kütahyadan almak,sadece fikir tabi  O:-)

Ustam çok önemli  bir ayrıntıya dikkat çekmişsin, tebrik ederim. Hakikatten olasılığı çok yüksek bir durum.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #138 : 04 Ekim 2015, 22:14:25 »

bak şimdi mehmet ustam aslinda en çok senin gelmen lazımdıyaşayan en büyük hat ustasına bir kalem tıraş yapmak gibi bir purojemiz vardi biz bunu birçok ustamızla telde görüşüp neticeyı buluşmada sonlandıracaktık  :'(

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #139 : 04 Ekim 2015, 22:31:42 »

mert bende sevınıyordum :D herkez bicaklari palalari getırırde şöyle bi saha denemesı yaparız  >:Dustalıklarımızı görürüz bibirimize fikırler veririz diye şimdiden arkadaşlari ürkütmeyelim  :)) :)) :))