Bıçak Sanatı - Forum

kütahya buluşması

Ynt: kütahya buluşması
« Yanıtla #100 : 01 Ekim 2015, 00:39:14 »
Yahu arkadaş bu forumda "hanım ben bir kaç gün yokum, şehir dışında olacağım" diyebilen bir ben mi varım? 😎😎😎
^-^

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #101 : 01 Ekim 2015, 01:33:07 »
evet hemen hemen bütün yoyunluklarımı bitirdım şimdi asıl tatlı ve güzel telaşemiz  :D başliyor

mehmet tarıhler hakıkaten cok talıhsız şekılde catışmış ama saglık olsun bizde sensiz eylenırız içimiz kan aglayarak  >:D :D
şaka bir yana hakıkaten gelmenı çanı gönülden isterim bakalım sondakıkaya kadar ben senden umudu kesmiş diyılim
şimdi arkadaşlar gelicek olan arkadaşların ulaşim imkanlarını geliş saatlerını belırtırlerse bizde burada karşilama ve buradaki diyer etkınlıkleri daha rahat ayarlaya biliriz    ayrıca atölyemizde her türlü imkan mevcut özellıkle yenı başlayan arkadaşlar istedikleri ekipmandan faydalanabilirler 1200 ze kadar cıkabılen elektırıklı fırınız var dılerlerse gelen ustalarımızın nezaretınde getireceyınız bıcaklara hep beraber ısıl işlem yapabiliriz yüz acabiliriz hertürlü sert celıyı delebiliriz hadı bakalım sayılı günler kaldı şimdiden hepimize hayırlı ugurlu olsun
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

« Yanıtla #102 : 01 Ekim 2015, 01:38:52 »
Murat, etkinlik planınız nedir, bir program verebilirmisin. Örneğin ben Cuma günü gelsem göl kenarına kamp atabilirmiyim. Kamp alanıyla atelye arası mesafe nedir. Kamp alanına araç yolu nasıl, vs vs vs.

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #103 : 01 Ekim 2015, 01:50:00 »
Murat, etkinlik planınız nedir, bir program verebilirmisin. Örneğin ben Cuma günü gelsem göl kenarına kamp atabilirmiyim. Kamp alanıyla atelye arası mesafe nedir. Kamp alanına araç yolu nasıl, vs vs vs.
hocam kamp alanı ıle atölye arası 46 km cuma günü erken gelırsenız olur ben hazırlıklar için carşambadan izne cikiyorum hocam ben puroramı kabaca yazmıştım ama menüde tam bellı olsun detaylıca yazacam inşallah

evvet kabaca kütahya buluşması  sabah atölyede buluşma kahvaltı kahvaltı sonrası gelıcek olan arkadaşlarbeklerken sızlerın öngördügü hehangı bir şeyı yapabılırız akşam kalacagımız yere saat 16 tı gıbı hareket  saat 16tı dan sonra gelıcek olan lar için bir ekip bekliyecek  cıftlıktekı puragram akşam yemeyı kamp ateşi sabah köy kahvaltısı sanırım şimdilik bir örs bulduk ama cekıc  ve maşa olarak hafıf bir ekipman eksklıyı var  ona göre bir şeyler yapacagız öglen yemeyı  harıka göl balıgı arkadaşlar bu konu hakkında herşey sızlerın isteyı dogruntusunda deyışkendir artık sızlerınde yorumlarınızla etkınlıyı dahada netleştırırız

arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #104 : 01 Ekim 2015, 11:03:23 »
ve maşa olarak hafıf bir ekipman eksklıyı var 

Maşa ?

« Yanıtla #105 : 01 Ekim 2015, 14:16:01 »

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #106 : 01 Ekim 2015, 15:05:02 »
ayın 11 12 si kesinleştimi acaba ona göre ayarlama yapıcam

Ayin 10 u ile 11 Gibi ayarla mehmet  ;)

arkadaş böyle bahtsızlık olmaz ayın 10 benim evlilik yıl dönümüm  :(
Çok üzülüyorum bu tür durumlara  8)

sefa hocam ne is bu evlilik yil dönümü cocuk sünnet olacak yagmurudu yasidi camur idi kis idi aslinda izinler süresizdir ben böyle bilirim izinler süresiz :)) :)) :))

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #107 : 01 Ekim 2015, 16:12:26 »
Ustalarim 50kg luk ors- cok iyi durumda olmayan 4 kisac - 1,5kg luk madirga-civa celigi-boraks getirebilirim isterseniz.

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #108 : 01 Ekim 2015, 16:28:36 »
Şu sıralar pala merakı sardı. Kütahya ya bi kamyon makası alıp gelebilseydim bitane yapmaya çalışırdık. :2up

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #109 : 01 Ekim 2015, 18:01:53 »

sefa hocam ne is bu evlilik yil dönümü cocuk sünnet olacak yagmurudu yasidi camur idi kis idi aslinda izinler süresizdir ben böyle bilirim izinler süresiz :)) :)) :))

yılmaz abi bu sene bütün izinleri tükettim erzincan antalya şimdi kütahya birde bitlise gitme durumum  var kütahyada sorun yok oraya gelicem ama eşimle ortak bir yaşamı ve işi paylaşıyoruz mühim olan kendim için birşeyler yaparken yol arkadaşımada haksızlık etmim tabi izin kısmı işin espirisi :)

« Yanıtla #110 : 01 Ekim 2015, 19:48:32 »

Aynen katılıyorum Yılmaz, devir çok değişti çook  ;)

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #111 : 01 Ekim 2015, 23:53:49 »

yılmaz abi bu sene bütün izinleri tükettim erzincan antalya şimdi kütahya birde bitlise gitme durumum  var kütahyada sorun yok oraya gelicem ama eşimle ortak bir yaşamı ve işi paylaşıyoruz mühim olan kendim için birşeyler yaparken yol arkadaşımada haksızlık etmim tabi izin kısmı işin espirisi :)
:2up :2up :2up 8)

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
« Yanıtla #112 : 02 Ekim 2015, 00:02:44 »
Ustalarim 50kg luk ors- cok iyi durumda olmayan 4 kisac - 1,5kg luk madirga-civa celigi-boraks getirebilirim isterseniz.

Bana mı taşıtıcan örsü :))

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #113 : 02 Ekim 2015, 00:15:01 »

Aynen katılıyorum Yılmaz, devir çok değişti çook  ;)
üstüme gelmeyin çok pis gaza gelirim sonra  :D

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #114 : 02 Ekim 2015, 00:25:04 »
canin sag olsun mehmet tabiki seyahat kamp muhabbet bunlar güzel seyler
buradan herkese güle güle kazasiz belasiz gidip gelemesini diliyorum
iyi eglenceler iyi muhabbetler :) :2up

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #115 : 02 Ekim 2015, 10:48:05 »
canin sag olsun mehmet tabiki seyahat kamp muhabbet bunlar güzel seyler
buradan herkese güle güle kazasiz belasiz gidip gelemesini diliyorum
iyi eglenceler iyi muhabbetler :) :2up

eyvallah yılmaz abi sende gelebilsen çokdaha güzel olurdu

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #116 : 02 Ekim 2015, 11:17:28 »

Ayıpsın kardeşim sana taşıttırır mıyım hiç :)  yeni motorumla gelmeyi planlıyorum  :)

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #117 : 02 Ekim 2015, 17:09:31 »
Abiler şöyle bir detaylı program yapsak mesela

Cuma akşamından gelmek isteyenler için (opsiyonlu)

09.10.2015 Cuma
Çiftikte kamp, muhabbet, treking vs.

10.10.2015 Cumartesi

08:00 - 10:00    Buluşma, Tanışma
10:00 - 11:00    Kahvaltı
11.00 - 16:00    Muhabbet, kaynaşma, Çılgın fikirler, Olağan üstü projeler ve uygulamaları, çıraklara ders, Ustalara övgü, tembellere fırça vs.
16:00 - ...          Çiftliğe geçiş. Muhabbete devam. Yemek, Bol çay, tatlı olarak muhabbet

11.10.2015 Pazar

Pazarı bilemedim. Ustalar daha iyi bilir. Ortaya karışık.

Atölye açık adresi: ? (Nasıl bulunur nerden gidilir netten araştırıp bilgi almak isteyen olabilir)

Çiftlik Açık adresi: ?

Bu arada gelmeyi pek istiyorum. Bu hafta sonu belli olur gibi. Nasip...

(Bu arada bir memur olarak ayın son haftası yapılan program içimizi yakıyor belirtmeden geçmeyeyim :))

Not: Saatlere bağlı kalmak zorunda değiliz sadece günün içini nasıl dolduracağız diye yazdım

Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
« Yanıtla #118 : 02 Ekim 2015, 17:44:47 »

Ayıpsın kardeşim sana taşıttırır mıyım hiç :)  yeni motorumla gelmeyi planlıyorum  :)

Aga tam senlik olmuş valla, yan taraflarada lamalık raf koydukmuydu :))

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
« Yanıtla #119 : 02 Ekim 2015, 17:45:46 »
Abiler şöyle bir detaylı program yapsak mesela

Cuma akşamından gelmek isteyenler için (opsiyonlu)

09.10.2015 Cuma
Çiftikte kamp, muhabbet, treking vs.

10.10.2015 Cumartesi

08:00 - 10:00    Buluşma, Tanışma
10:00 - 11:00    Kahvaltı
11.00 - 16:00    Muhabbet, kaynaşma, Çılgın fikirler, Olağan üstü projeler ve uygulamaları, çıraklara ders, Ustalara övgü, tembellere fırça vs.
16:00 - ...          Çiftliğe geçiş. Muhabbete devam. Yemek, Bol çay, tatlı olarak muhabbet

11.10.2015 Pazar

Pazarı bilemedim. Ustalar daha iyi bilir. Ortaya karışık.

Atölye açık adresi: ? (Nasıl bulunur nerden gidilir netten araştırıp bilgi almak isteyen olabilir)

Çiftlik Açık adresi: ?

Bu arada gelmeyi pek istiyorum. Bu hafta sonu belli olur gibi. Nasip...

(Bu arada bir memur olarak ayın son haftası yapılan program içimizi yakıyor belirtmeden geçmeyeyim :))

Not: Saatlere bağlı kalmak zorunda değiliz sadece günün içini nasıl dolduracağız diye yazdım

Mehmet hocam gelirsen bir çalışmanı getirirsin yanında değil mi? Son hançeri yakından incelemeyi çok isterim :)