Metin ustanın eline sağlık.Kabzadaki desenlerde çok güzel olmuş.
Günlük kullanıma uygun bir çakı olmamış. Bu çakı özellikle benim gibiler için kullanması çok zor bir çakı . Dağa bayıra yanında götürmekte olmaz. Anca saklayacan arada bir çıkarıp sevecen. Çoluk çocuğa miras bırakacan.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 25 Ağustos 2015, 16:21:48Metin ustanın eline sağlık.Kabzadaki desenlerde çok güzel olmuş. Aynen Osman kabzadaki desenleri bende çok sevdim. Ayrıca taşlama şekline de bayıldım. Ne kadar çok detay var. Damast bu kadar fazla kat olmasına rağmen desenler ne kadar güzel ve düzgün görünüyor. Çakının formu da bir o kadar güzel. Ellerine kollarına sağlık Abi
çok ince ve titiz işçiliğiniz gercekten göz dolduran işler yapıyorsunuz bizde imrenek bakıyoruz teşşkurler elinize kolunuza emeğinize sağlık
Alıntı yapılan: hüseyin75 - 25 Ağustos 2015, 23:09:51Günlük kullanıma uygun bir çakı olmamış. Bu çakı özellikle benim gibiler için kullanması çok zor bir çakı . Dağa bayıra yanında götürmekte olmaz. Anca saklayacan arada bir çıkarıp sevecen. Çoluk çocuğa miras bırakacan. Aslinda bu caki (centilmen cakisi) denilen türden ince zarif bir caki deyil Namlu bulunabilen en dayanikli sert celiklerden 5mm ye yakin kalinlik ucunu Daha dayanikli olsun diye ballig tasladim ,sap 4mm titanyum 5,liner kilit 1,6 mm titan temas yeri wolfram carbit islemli,yani kisacasi daga bayira da götürsen bir sey olmaz sadace rengi bozulabilir
Abi benim tabirimce çok seksi olmuş . Bu çakıyı çıkarttığım da bakmıcak insandan şüphe ederim.