çok güzel olmuş, eline sağlık ustam.
teşekkür ederim ustam.
Elinize sağlık
Kabza çok güzel olmuş.Bıçak tarzıda biraz Brian Goode'ye benziyor.
Sağolasın Osman kardeşim. bıçağın formu 92 yapımı bir yatağan bıçağından esinlenmeyle ortaya çıktı. onun sırtı düzdü, ağız kavisi biraz daha küttü. ben kendi gözüme hoş gelecek şekilde biraz düzenledim.
elıne koluna saglık keske pım taksaydın kabza elınde kalmaz ınsaallah
teşekkürler ustam. bıçağın sap kısmına su vermedim. pim monte edebilirim. en fazla yarım saatlik işi var. ama önce Ali kardeşimin yollayacağı pimlerin gelmesi gerek, zira pimim kalmadı

Eline sağlik kardeşim hayvan görünce direk yatar
güzel olmuş 
teşekkür ederim ustam.
Eline sağlık gercekten saglam ve guzel görünüyor. Bence aceye getirrmeden bitirmek gerekli, aceleye getirdiğim her işte mutlaka sonradan pişman oluyorum. Bu kadar guzel bir işçilik daha güzel ve titiz bir bitirişi hakediyor bence. Tekrar eline emeğine sağlık.
yorumun için teşekkür ederim ustam. aslında benim ki acelecilik değil de biraz imkan kısıtlılığı, biraz da bu bıçağa hizmet bıçağı olarak bakmamdan kaynaklı. kurbanı boğazlayacak ve işi sona erecek. yine de ince kum zımpara alıp, az biraz daha detaylı işçilik yapabilirim. dediğinizde haklısınız.

Elinize sağlık Hocam, sadece boğazlamada kullanılacaksa pimsiz olması kabul edilebilir. 
teşekkürler Alper hocam
Elinize sağlık çok şahane olmuş. Buna japon su taşı yakışır.
teşekkür ederim. bu bıçağı 80crv2den yapmamın nedeni çok iyi keskinlik alması. şu an 1500 kuma kadar bileyli ve gayet keskin. ama dediğiniz gibi daha ince kumlarda japon su taşlarından olsaydı, ustura konforu yakalanabilirdi. fakat şu an için japon taşları biraz ertelemem gereken bir güzellik.
Gayet güzel olmuş hocam ellerinize sağlık. Sonradan delip taksanız da olur sanırsam 
teşekkür ederim ustam. evet dediğiniz gibi sonradan da takılabilir. sap kısmına su vermedim. hala yumuşak. delindikten sonra zaten basit işi var.