Bıçak Sanatı - Forum

Güzel Bir Gün Daha :)

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Güzel Bir Gün Daha :)
« : 20 Ağustos 2015, 22:50:50 »
Hep demişimdir forum bilgi kaynağından daha fazlası, yeni ve sağlam dostluklara açılan bir kapı mesela :) Uzun zamandır keyifle muhabbet ettiğim dostum Tarık tatil için Antalya'ya gelince bizde bir baskın yapalım, gerek sanal ortamdan gerekse telefondan kurduğumuz güzel dostluğu yüz yüze görüşerek taçlandıralım istedik. Güzelde oldu hani, forum dostluklarının her geçen gün daha sağlam temellere oturması, dostluğun ve paylaşımın hobinin de ötesine geçmesi benim için çok kıymetli.

Neyse lafı uzatmayayım, gün içinde çekilen bir kaç fotuyu sizlerle paylaşayım ve not olarak ekleyeyim; Antalya'ya gelen arkadaşlarla görüşmeyi, en azından bir kahve içmeyi çok isterim. Her zaman değerli forumdaşlarım bana ulaşabilirler ;)

Ailecek yaptığımız bu görüşmede sohbete dalıp fotoyu az tutmuşuz, bu seferlik böyle olsun :)

Tarı sağ olsun bana birde hediye yapmış, benden sonraki nesile bırakmayı düşündüğüm koleksiyonuma çok değer verdiğim bir bıçak daha eklendi. Üstelik hassasiyetimi bildiği için üzerine çooook farklı bir teknikle adını ve tarihide yazmış  :))

Gözlerimiz Cihan'ı da çok aradı ama...  :(

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
Ynt: Güzel Bir Gün Daha :)
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2015, 23:01:50 »
Hep bıçak yapılacak degil ya  :2up
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2015, 23:05:05 »
Bu güzel baskın için ben çok teşekkür ederim Ali'cim. Misafirperverliğiniz bizi hem mahçup hemde çok mutlu etti. Herşey için teşekkür ederiz. Bende herşeyden çok arkadaşlığa ve dostluğa önem veren biri olarak bu tip buluşmaların yapılmasından yanayım. İki günlük dünyada kin ve düşmanlık yerine bu tip arkadaşlıklar önemli benim içinde.  :).
Yaptığım bıçak senin koleksiyonuna kısmetmiş. Yazı tekniğim gerçekten değişik oldu. Hemde kısa sürede ;D 8)

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2015, 23:18:18 »
Kardeşler im dostluğunuz daim olsun. Ne mutlu size imrendim doğrusu :)
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2015, 23:30:12 »
Malum aksilik yuzunden bugün aranizda bulunamadim ama sagolsun Tarik usta iş yerime ziyaretime geldi eşiyle ve cesur kızı Ceyda :)  ile güzel bir gün geçirdik. [img]http://i.hiz
 [url=http://hizliresim.com/EqRoPv][img]http://i.hiz
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 23:44:20 Gönderen: cihankara »

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2015, 23:37:00 »
Olsun Cihan Biladerim. Yanımızda olmasanda gönlümüz bir. Ayrıca tam yeri gelmişken hayatımda unutulmayacak bir gün yaşadık emin olabilirsin.  ;)Ailecek misafirperverliğinize hayran kaldık herşey için çok teşekkür ederiz.  :2up

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2015, 23:41:15 »
Hep bıçak yapılacak degil ya  :2up

Aynen abi, bu ara da yapalım şöyle güzel bir organizasyon Antalya ahalisi olarak, bakarsın diğer şehirden dostlarda gelir.

Bu güzel baskın için ben çok teşekkür ederim Ali'cim. Misafirperverliğiniz bizi hem mahçup hemde çok mutlu etti. Herşey için teşekkür ederiz. Bende herşeyden çok arkadaşlığa ve dostluğa önem veren biri olarak bu tip buluşmaların yapılmasından yanayım. İki günlük dünyada kin ve düşmanlık yerine bu tip arkadaşlıklar önemli benim içinde.  :).
Yaptığım bıçak senin koleksiyonuna kısmetmiş. Yazı tekniğim gerçekten değişik oldu. Hemde kısa sürede ;D 8)

Kardeşim rica ederiz. Gerek sen gerek yengem çok kaliteli insanalrsınız. Çok kaliteli ve keyifli vakit geçirdik, hele Ceyda tam bir bomba, tam bir afacan, korkusuz ve sevimlilik abidesi:)

Kardeşler im dostluğunuz daim olsun. Ne mutlu size imrendim doğrusu :)

Ömer abi teşekkür ederiz, bekleriz buralara :)

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2015, 23:43:29 »
Malum aksilik yuzunden bugün aranizda bulunamadim ama sagolsun Tarik usta iş yerime ziyaretime geldi eşiyle ve cesur kızı Ceyda :)  ile güzel bir gün geçirdik. [img]http://i.hiz

Paraşüt macerasını işittik bizde, Tarık süper bir evlat yetiştirmiş gerçekten. Hayran kaldık ailecek. Bizim küçük canavar Egemen Olaf bile bayıldı :)

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2015, 00:28:19 »
cok güzel kareler gerçekten..ali yiğit özkan bıçağı tuttuğun andaki gülümsemene bayıldım  :D :D :D  bıçak güzel diyemi bu kadar sevindin beleş diyemi anlamadım ama seni mutlu ettiği kesin  :D :D Allah muhabbetinizi daim etsin..Ankarayada beklerim dostlar.... kalın sağlıcakla...
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2015, 00:37:47 »
ali kardeşim allah muhabetinizi artdırsın güzel fotolar allah dostlugunuzu daim etsin   seize ve foruma selamlar

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2015, 00:54:42 »
İnsan bizi de çağırır  :-\ Allah muhabbetinizi arttırsın  :2up
Mahir Selim KESKİN

arasbasegmez

• 77
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2015, 01:14:48 »
Bizde bugün Salim Türk abiyle tanıştık. Sağolsun çok misafirperverdi. Forumlara hiç dostluk olarak bakmazdım ama yanılıyormuşum :) . İnşallah daha fazla forum üyeleriyle tanışmak nasip olur.
Kaostan Gelen Düzen.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2015, 01:29:55 »
Darısı bizim başımıza güzel buluşma olmuş.

Bizde bugün Salim Türk abiyle tanıştık. Sağolsun çok misafirperverdi.
Hani resimler nerda :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

arasbasegmez

• 77
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2015, 02:24:18 »
Darısı bizim başımıza güzel buluşma olmuş.

Bizde bugün Salim Türk abiyle tanıştık. Sağolsun çok misafirperverdi.
Hani resimler nerda :D
Muhabbetin koyuluğundan fotoğraf çekilmek gelmemiş aklımıza :D
Kaostan Gelen Düzen.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2015, 09:19:30 »
Güzel bir gün olmuş gerçekten. Teşekkürler arkadaşlar.
Okinawian