Bıçak Sanatı - Forum

Dövme Bıçak Demir Kesme Testi

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Ynt: Dövme Bıçak Demir Kesme Testi
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2015, 13:16:32 »
Soytürk abi çok güzel bir video olmuş eline sağlık elbetta bıçakta çok yaman örsü keser diye korktun demekki ördün üzerine başka parça koymuşun :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

trgtylcnky

• 166
  • Meslek: Makine Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2015, 19:52:14 »
"Kadını sevdiren huyudur, bıçağı kestiren suyudur" bu sözü ezberliyorum, yarın bir gün iki durum için de lazım olabilir :D

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2015, 19:58:44 »
Soytürk abi çok güzel bir video olmuş eline sağlık elbetta bıçakta çok yaman örsü keser diye korktun demekki ördün üzerine başka parça koymuşun :)

Örs üzerinde sıcak parça dövülmek için imal edilmiş bir araç. Bu riske giremezdim, çizilse bile içim cızzz ediyor  ::)

"Kadını sevdiren huyudur, bıçağı kestiren suyudur" bu sözü ezberliyorum, yarın bir gün iki durum için de lazım olabilir :D

Ezberle ezberle ileride kadın milletine bulaşınca aklına gelir umarım   :D  :D  :2up  :2up

aşkın cakmak

• *
  • 4
  • Meslek: bakım teknisyeni
  • Yer: izmir
« Yanıtla #23 : 15 Aralık 2016, 14:31:19 »
Soyturk ustam web sayfanda bıçaklarını görebiliyorum fakat fiyatlarını göremedim.bi tane satın alıp incelemek istiyorum.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #24 : 15 Aralık 2016, 20:39:24 »
Soyturk ustam web sayfanda bıçaklarını görebiliyorum fakat fiyatlarını göremedim.bi tane satın alıp incelemek istiyorum.

Siparş üzerine yaptığım için vitrin bölümünü kaldırdım, blokta istediğin bir model olursa senin için yaparım ama özelden görüşelim bu konuları  ;)