Ustam, genel olarak sizin eserlerinizi çok beğenirim, fakat bununla ilgili, haddim olmayarak, birkaç şey yazmak istiyorum müsaade ederseniz

1. Kılıf bence harika olmuş, dikişler çok ama çok muntazam, fakat en uç kısımdaki sivrilik, zamanla sürtünme nedeniyle yıpranacak, yuvarlanacak, eskimiş bir görüntü alacak, belki sağa veya sola eğilecek (olmayabilir de

), ama ucun biraz daha yuvarlanması daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
2. Sapı çok beğendim, ellerinize sağlık

Ancak; bıçağın genel yapısı içerisinde pimlerin rengine katıldığımı belirtmeliyim ben de.
3. Namlunun profiline çok ısınamadım, ağız ve sırt kısımlarında nispeten içbükey bir şekilde uca doğru incelen bir yapı var. Bence bu bıçağa biraz kırılgan, zayıf bir görüntü veriyor. Bence dışbükey bir hat, veya kombinasyonu daha güçlü bir görüntü verebilirdi.
4. Bir ve ikinci resimlere bakınca taşlama eşiklerinin açısının aynı olmadığı hissine kapılıyorum, göz yanılması olabilir

5. Ricasso kısmında, işaret parmağı boşluğu ile bileme gediği arasındaki kısım biraz daha kısa olabilirdi belki

Geçmişte gördüğüm bıçaklarınızda birçok "çok güzel olmuş" arasına bir tane daha eklemeye gerek yoktu, lakin bu bıçakta, haddim olmayarak birkaç şey yazmak zorunda hissettim kendimi.