WINCUT Delme Kesme Klavuz Çekme Yağı burada 30 tl
spiral makinen varsa onu kullansan ya da çelik testeresi felan işini çok kolaylaştırır kardeşim ama spiral kullanacaksan çok dikkat et aman kaş yapayım derken göz çıkarma allah korusun bir kaza felan matkap seni çok uğraştıracak gibi duruyor ondan diyorum birde eğer matkabın tetiği devir ayarlıysa çok yavaşça başla delmeye sonra yavaştan hızlanırsın profil çıkartmak için hiç matkap kullanmadım ama iş yerimde çelik te deldim alüminyum da duvar da ... kolay gelsin sana bitir de gözümüz gönlümüz açılsın
selamun alykum beyler dandık 10 mm matkap ucuyla tek bılemede 2 delık deldım 4 mm metal kesme daıre testeresıne hss uclardan anlamam o uclarla hem metal delıyorum hemde ahşap sıkntı cekmeden yeterkı ucu yakmıyalım abıcım baktın uc ötmeye başladı bırakıcasın ucu çarka vurup agzını bılıceksın matkap ucları agzı korelınce atılmaz bıldıgım kadarıyla ben bıler tekrar tekrar kullanırım takı kırılıncaya kadar yada uc calışmaz hale gelır atarım onemlı olan matkabı devırlı kullanabılmekte el matkabı ıle D2 celıge delık deldım hemde su dokmeden belkı ınanmayabılırsınız ıstersenız vıdeo cekeyım
Samsun'da esaş , pferd gibi egelerden bulamadım