Eline sağlık çok güzel olmuş.Balçak metallerinin geçişi süper olmuş.
Abi, ellerine sağlık Çok çok çok iyi
İşte bu on numara olmuş ustam. Ellerine saglık
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 27 Temmuz 2015, 17:08:11Eline sağlık çok güzel olmuş.Balçak metallerinin geçişi süper olmuş. Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 27 Temmuz 2015, 17:20:28Abi, ellerine sağlık Çok çok çok iyi Eyvalah kardeşlerim benim Alıntı yapılan: Emrah - 27 Temmuz 2015, 17:52:26İşte bu on numara olmuş ustam. Ellerine saglıkBu sefer Balçak olmuş heralde Emrah, senden azar yemeyim diye bu sefer daha özenli yaptım
Serkan Hocam bu pek güzel oldu be. Namlu formu zaten çok güzeldi de sapla çok yakışmış. Ellerine sağlık.
Harika bir bıçak. Ellerine sağlık ustam.
ustam ellerine sağlık..artık senin tarzında oturmaya başladı... Soytürk abi gibi seninde bıçakları tanır olduk.kolaylıklar diliyorum çalışmalarında
Alıntı yapılan: MURAT BUSHCRAFT - 28 Temmuz 2015, 19:37:02ustam ellerine sağlık..artık senin tarzında oturmaya başladı... Soytürk abi gibi seninde bıçakları tanır olduk.kolaylıklar diliyorum çalışmalarında Harika olmuşş bu
olurda bu kadarmı her sey yerli yerine oturur çokk güzel olmuş herseyi ile bence mükemmel çalışma elinize sağlık