Ellerine sağlık
ellerinize sağlık, tam benim gibi bir avcıya göre keşke imkan olsa atölyenizde bir gün geçirebilsem.
Elinize sağlık ustam , sap ile bıçağın deseninin uyumu çok hoşuma gitti tekrar elinize sağlık
Alıntı yapılan: RSM57 - 27 Temmuz 2015, 12:01:07Ellerine sağlık Teşekkür ederim Rasim ustam. Alıntı yapılan: alitutuncu - 27 Temmuz 2015, 12:44:05ellerinize sağlık, tam benim gibi bir avcıya göre keşke imkan olsa atölyenizde bir gün geçirebilsem. Beğenmenize sevindim, kim bilir kısmet diyelim. Ben de İnşallah kendinize ait bir atölyeniz olur da orada dilediğiniz bıçağı kendiniz yaparsınız diye bir dilekte bulunayım
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 27 Temmuz 2015, 18:55:45Alıntı yapılan: RSM57 - 27 Temmuz 2015, 12:01:07Ellerine sağlık Teşekkür ederim Rasim ustam. Alıntı yapılan: alitutuncu - 27 Temmuz 2015, 12:44:05ellerinize sağlık, tam benim gibi bir avcıya göre keşke imkan olsa atölyenizde bir gün geçirebilsem. Beğenmenize sevindim, kim bilir kısmet diyelim. Ben de İnşallah kendinize ait bir atölyeniz olur da orada dilediğiniz bıçağı kendiniz yaparsınız diye bir dilekte bulunayım Çok teşekkürler, aslında sizler gibi bu işi tam teşekküllü yapmak isterim ama memuriyet devam ettikçe ve apartman dairelerinde hayat sürdükçe çok zor görünüyor. herşeyi emekliliğe erteliyoruz, bakalım hangisini yapacağız emekli olunca. Şimdilik eğeyle başlangıcı bir yapalım, arkası gelir evellallah. Isıl işlem tarafını artık buradaki dostlarla idare edeceğiz. Emekli olana kadar da tecrübe birikimine devam....