Bıçak Sanatı - Forum

yapistirici

ehlifurkan

• *
  • 43
  • Meslek: ogrenci
  • Yer: istanbul turkiye
yapistirici
« : 10 Temmuz 2015, 21:03:21 »
Selamun aleyküm abiler ben çok yeniyim :p kendim bıçak yapcaktim ışıl işlem korkuttu Çeliği hazır yaptırıp sapini ben yapcam inşallah bir şey sormadan
. Bi tv problem ında bi abi yapio geçme (sokma) sap yapıştırıcı tam anlamıyorum .. cam reçinesi kullanıo masada bal mumuda vardı karıştırmis olabilirmi sizce beraber kullanilirmi

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
Ynt: yapistirici
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2015, 00:04:55 »
Sanırım Serdar Kılıç ın Doğadaki insan programını izledin. Çam reçinesinin yapıştırıcı özelliği olsada. Bıçak sapı için gerçek yapıştırma özelliğini binlerce yıl geçtikten sonra şanslıysa kehribara dönüştükten sonra göstere bilir. :2up. Yinede epoksi yapıştırıcı kadar sağlam olmaz. ( bir kuş bir dala kırk yılda bir konar. Birdaha konana kadar ya dal kurur ya kuş ölür. )

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2015, 15:21:20 »
Başka neyle yapistirabilirim ahşap in arasına deride koycam inş.bal mumuda kullanıyo ne    yapıyor acaba onla.. başka bi konu hepsini koydukTan sonra törpuleyince o deri nası olur torpulenirmi

kesase

• 61
  • Fatih
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2015, 16:38:39 »
Başka neyle yapistirabilirim ahşap in arasına deride koycam inş.bal mumuda kullanıyo ne    yapıyor acaba onla.. başka bi konu hepsini koydukTan sonra törpuleyince o deri nası olur torpulenirmi

"başka" dan kastınız nedir? yirmi birinci yüzyıl gereçleri işinizi görmez mi  :-\

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2015, 16:40:35 »
Epoksi kullan tv programında gördüklerine çok takılma adı üstünde "tv programı"  ;)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2015, 17:02:12 »
Dogal biseyle yapiyim dedim ama nese .. O malzemeyi nerden bulurum acaba istanbul awrupa yakasi.. Bide sap icin ahsap torpusu mu aliyim egemi we nerden bulurum =)

Gökhan Polat

• 103
  • Meslek: *
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2015, 17:03:57 »
hepsini yapı marketlerden temin edebilirsin. olmadı hırdavatçıdan. Bıçak yapmak istediğinize eminmisiniz.
ULULARDAN BİR KUTLU FERMAN OLA. VUR YİĞİDİM VUR Kİ VATAN VAR OLA!!!!!

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2015, 17:14:16 »
Eminim neden sordunuz o.0

Gökhan Polat

• 103
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2015, 17:37:15 »
şöyle sormayla bulunmuyor istediğiniz malzemeler gidip araştırıp içinize sinen hangisi ise onu almanız daha makul. ayrıca forumda her konuya  ulaşabilirsiniz okumanızı tavsiye ederim. bide ustalar önerilerde bulunuyorsa kesin tecrübe ile sabit bilgilerdir.

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2015, 17:43:43 »
Tamam saolun bulundugum yer itibaryle pek disari cikip dolasamadgm icn sordum

Gökhan Polat

• 103
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2015, 17:44:03 »
şöyle sormayla bulunmuyor istediğiniz malzemeler gidip araştırıp içinize sinen hangisi ise onu almanız daha makul. ayrıca forumda her konuya  ulaşabilirsiniz okumanızı tavsiye ederim. bide ustalar önerilerde bulunuyorsa kesin tecrübe ile sabit bilgilerdir.

yanlış anlaşılmasın bide ustalar önerilerde bulunuyorsa kesin tecrübe ile sabit bilgilerdir kısmını diğer ustalarım için söylemiştim. kendimden bahsetmiyorum. :P :P :P :P cümleden öyle bir anlam cıkmıs sanki.

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2015, 17:50:18 »

yanlış anlaşılmasın bide ustalar önerilerde bulunuyorsa kesin tecrübe ile sabit bilgilerdir kısmını diğer ustalarım için söylemiştim. kendimden bahsetmiyorum. :P :P :P :P cümleden öyle bir anlam cıkmıs sanki.
yok cumleden cikan tek anlam kaba tawir

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2015, 17:51:01 »

Gökhan Polat

• 103
« Yanıtla #13 : 11 Temmuz 2015, 17:53:13 »
Peki öyle tavır içinde bulunmamıştım ama öyle anlaşıldı ise kusuruma bakmayınız.

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2015, 17:57:46 »
Peki öyle tavır içinde bulunmamıştım ama öyle anlaşıldı ise kusuruma bakmayınız.
bana oyle gldi siz kusura bakmayin oruc + sicak :S

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #15 : 11 Temmuz 2015, 18:25:29 »
Epoksi dedim adam silikon gibi bisey werdi celik dubelmis almadim o.0 dogrumuydu

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #16 : 11 Temmuz 2015, 18:42:33 »
Şırınga tipi olanlardan al  ;)
Misal : http://i.bilgi-bilgi.com/i/o/800/1417239002.3109.jpg
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Gökhan Polat

• 103
« Yanıtla #17 : 11 Temmuz 2015, 18:45:51 »
Şırınga tipi olanlardan al  ;)
Misal : http://i.bilgi-bilgi.com/i/o/800/1417239002.3109.jpg

+1 eğer aldığın sey osman ustanın paylaştıgı resimdeki gibi değilse iade edip koçtaş yada tekzenden bakman daha iyi olur ;)

ehlifurkan

• *
  • 43
« Yanıtla #18 : 11 Temmuz 2015, 18:56:58 »
Byle dgldi buyuk silikon gbiydi.. Fiyati aklinizdami acaba bunun(malum gurbetci ogrenci :p)       

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #19 : 11 Temmuz 2015, 21:39:43 »
Aktif 5-6lira
Pattex-Bison vs. 17-25 lira arası
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 21:49:24 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram