Eline sağlık abi.D2 ile performansı katlamışsın.
Teşekkür ederim kardeşim

Alper usta eline sağlık. Gelenekleri yaşatmak önemli 
Teşekkür ederim kardeşim İNŞAALLAH elimizden geldiğince ufak ama etkili modernizasyonlarla geleneği bozmadan devam edeceğiz..
Tebrikler Alper kardeşim. Atılması gereken bir adımdı, geleneksel çakımızın modern bir çelik ile üretilmesi harika olmuş. Üretici olarak senin nasıl sıkıntılarla karşılastıgını tahmin etmek zor; en azından ben bilmiyorum. Bu bir başlangıç ve devamı gelecek diye tahmin ediyorum. Nacizane bir kaç sey aklıma geliyor, bilare paylaşıcam seninle. Fiyat verirsen ustam edinmek isterim bir adet.
Teşekkür ederim Alper Usta bir hafta misafirim ol görme fırsatın olur tüm zorlukları

Devamı gelecek İNŞAALLAH . Aklına gelen meseleleri can kulağıyla dinliyorum.
Eline sağlık Alper Ustam.Geleneksel formların günümüz modern çelikleri ile yapılması güzel bir düşünce.
Teşekkürler Rıza ustam sizin gibi klasik seven bir ustanın klasik ve orta seviyede özenle yapılmış mamülümüzü beğenmesi gerçekten hoşa gidiyor

Daha modern çelikler elimize geçtikçe boynuz sapla beraber tane tane de olsa piyasaya sürme niyetindeyim. Toz metaller de bu idealimize dahil ALLAH nasip ederse....