Bıçak Sanatı - Forum

Edge Pro - Ürün Tanıtımı - Bıçak Bileme

Doğukan

• 232
  • Meslek: İşletme
  • Yer: İstanbul / Antalya
Edge Pro - Ürün Tanıtımı - Bıçak Bileme
« : 25 Haziran 2015, 02:45:34 »
Arkadaşlar selam,

Forumda birçok arkadaşımızdan bu bölüme gelen ve edge pro, lansky, dmt gibi bileme aparatlarını içeren sorulara kendi tecrübemin yettiğince bir klavuz olması amacıyla geçenlerde Mehmet Hakan abimin yaptığı bir bıçağı bilemeden; Neden kaydetmiyorum diye düşündüm... Ben bıçak merakıma bıçak bileme ile başladım ve henüz ilk bıçağımı yaptığımda 5 yıldan fazladır bıçak bilemekteydim..Bu video edge pro aletinin kullanımı ile ilgili tamamen kendi uygulamamı olduğunca basitleştirilmiş ve hızlandırılmış olarak içermekte olup, bu aletle ilgili ya da genel olarak bileme konusunda herhangi üstün iddiam yoktur, yalnızca kendim sonuçlarından memnun olduğum tecrübelerimi paylaşmaktayım...Umarım bu tarz aparatlar ve özellikle Edge Pro ile ilgili istediğiniz bilgileri görsel olarak edinebilirsiniz.

(Gerçi bir noktada video durmuş kısa bir atlama söz konusu ancak o arada kaçan çok bir bilgide yok sayılır...) Beğeninize...

Link:

http://youtu.be/ZK7khTxWu7g

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ynt: Edge Pro - Ürün Tanıtımı - Bıçak Bileme
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2015, 02:58:50 »
Favorilere ekledim. En kısa zamanda izleyeceğim. Teşekkürler.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2015, 08:20:58 »
Elinize sağlık güzel bir düşünce. Ben de çakma olanını kullanıyorum gayet güzel alet.
Okinawian

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2015, 10:20:19 »
doğukan seni Kasaplık mesleğini icra ederken hayal ediyorum da :)  bileme masrafları aylık 1000 tl... sarfedilen zaman 20 saat...  Müşteri önünde kuşbaşı bekliyor. "dur abla bu bıçağın ağzından güneşin yansıma açısı gözüme düzgün gelmedi" sen şurda bir iki saat otur :))))  şaka şaka...

« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2015, 13:40:05 »
Doğukan, çok detaylı ve doyurucu bir video olmuş doğrusu. teşekkürler  :2up

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2015, 14:26:56 »

Aynen katılıyorum. Seyret seyret bitmiyor :) Benzer videoları da görmek isteriz  :2up

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2015, 14:29:03 »
Ecorotti ustanin tavsiyesiyle bende cakmasindan sipariş ettim.19dolar yaninda 5 adet taşi var 120 den 1500 kuma kadar. Extra 4 dolar vererek 1000 kum ve 3000 kum aldim insallah bekledigim gibi çikar.Video gercekten cok iyi oldu tesekkur ederim.

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2015, 14:31:44 »
Salim abi senden de bu tarz videolar bekleriz özellikle perdah konusunda :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2015, 16:05:22 »
Bende istiyorum ama maalesef genelde 10-15dk lık çalışmalar yapıyorum. Bu tür bir video için ortam ayarlanacak falan derken bana zor geliyor. Kısada olsa bir video çekerim inşallah. Zaten benim yaptığım perdahta ekstrem bir durum yok. Aslında elde bileme ile aynı şey. Doğukan'ı ayrıca bu durumdan dolayı taktir ediyorum.

Doğukan

• 232
  • Meslek: İşletme
  • Yer: İstanbul / Antalya
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2015, 16:17:41 »
doğukan seni Kasaplık mesleğini icra ederken hayal ediyorum da :)  bileme masrafları aylık 1000 tl... sarfedilen zaman 20 saat...  Müşteri önünde kuşbaşı bekliyor. "dur abla bu bıçağın ağzından güneşin yansıma açısı gözüme düzgün gelmedi" sen şurda bir iki saat otur :))))  şaka şaka...

Sorma Gökhan kardeşim hep bir detaycılık hep bir abartı... hayatın her alanında bu kasap örneği ile karşı karşıya kalıyorum  ;D

Sağolun Sefa hocam...

Faydalı olduğuna inandığınıza sevindim..tüm arkadaşlara teşekkür ederim..