Bıçak Sanatı - Forum

çakı tavsiyesı

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: çakı tavsiyesı
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2015, 01:59:53 »
Comrade sağlam model ama açılışı çok sert ve yavaş gibi geldi videolarda.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2015, 03:19:36 »
bırıncı tavsıyem manly comrade modelı olacak namlu D2   ikınci tavsıyem      http://www.efeavticaret.com.tr/Boker-Plus-Titanyum-01BO188-Cep-Cakisi,PR-119.html   şu anda ındırımde   440c namlu tıtanyum kabze . ıkı çakıda bende mevcut  gundelık kullanımda ıkısınıde acımadan kullanıyorum. zarıf, bır çakı ıstıyorsanız böker , yok çakının yapacağı her işe gelsın hatta fazlası dersenız manly comrade derım.
Böker plus titan indirimdeyken bende aldım .Edc için göreceli olarak bana biraz ağır geldi yinede sürekli yanımda taşıyorum. çok sağlam ve keskin ancak açık hali çok hafif geriye esniyor.

ozguryelaldi

• 115
  • Meslek: Subay
  • Yer: TSK
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2015, 22:34:57 »
Yarı otomatik bir çakı istemişsiniz ama benim size tavsiyem bir opinel olacak. Çakıyı acilen açmanızı gerektirecek bir durumla karşılaşma olanağınız neredeyse yoktur diye düşünüyorum. Bir sürü para vermeyin bence. Bence en iyi bıçak taşıdığınız bıçaktır, opinelse taşıması en kolay bıçaklardandır. Ayrıca opinellerin tek açılı olarak bilenmiş olması, kullanımını da çok zevkli kılıyor. Titanyumdan bile yapılsa çift açılı bir çakıdan ziyade, opinel tarzı tam taşlama ve tek açılı bilenmiş bir bıçak her zaman daha zevkli bir kullanım sunar. 20tl lik bir opinel bıçakla ahşaptan satranç takımı oydum, kullanımı şaka gibi.

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2015, 02:21:40 »
dogrudur haklısın olanagım neredeyse yok mobılyacıyım gunun her anında her durumda lazım oluyor bazen bı elın ıste ıken dıger elınle bıcak acmak zorunda kalıyorum bu yuzden yarı oto ıstıyorum
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #24 : 01 Temmuz 2015, 18:29:35 »
bırıncı tavsıyem manly comrade modelı olacak namlu D2   ikınci tavsıyem      http://www.efeavticaret.com.tr/Boker-Plus-Titanyum-01BO188-Cep-Cakisi,PR-119.html   şu anda ındırımde   440c namlu tıtanyum kabze . ıkı çakıda bende mevcut  gundelık kullanımda ıkısınıde acımadan kullanıyorum. zarıf, bır çakı ıstıyorsanız böker , yok çakının yapacağı her işe gelsın hatta fazlası dersenız manly comrade derım.
manly çakının türkiyede satışı varmı.

damaskus hakan,dan tedarık edebılırsın.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #25 : 01 Temmuz 2015, 18:41:56 »
manly çakının türkiyede satışı varmı.
sağol ustam ben görüşürüm.
damaskus hakan,dan tedarık edebılırsın.