Alıntı yapılan: tatenkof - 22 Haziran 2015, 10:41:06Her şey çok güzel ellerinize sağlık. Benim hayretim serbest elle m390 a scandi açmak. Takdire değer bir eser çıkmış ortaya. Ben bozarım diye rampayla girşirdim heralde Alper hocam çok teşekkür ederim. Bu yayınlamış olduğum mutfak bıçağı ve n690 gizli kuyruk dışında yaptığım son bıçakların hiç birinde rampa kullanmadım o kullandım dediklerimide daha öncekeri ağzını açmıştım ondan. Birgün dedim yahu anca onla mı uğraşıcam giriştim profile ve çok güzel sonuç aldım artık elim de alıştı ve bence rampalı çalışmaya göre daha hızlı ilerliyor
Her şey çok güzel ellerinize sağlık. Benim hayretim serbest elle m390 a scandi açmak. Takdire değer bir eser çıkmış ortaya. Ben bozarım diye rampayla girşirdim heralde
Ellerinize sağlık hocam
Ellerine sağlık. M390 scandi ahşap ile uğraşırken büyük keyif veriyor M390 scandi bilemesi gerçekten sıkıntılı. Elmas taş kullanırken su ile çalış mutlaka, taşın ömrünü artırırsın. Bileme bittikten sonra iyice kurulamak gerekiyor ama aklında olsun.
elinize sağlık güzel olmuş