Bıçak Sanatı - Forum

MAKTA

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: MAKTA
« Yanıtla #40 : 23 Ocak 2016, 23:22:11 »
mehmet eline koluna sağlık ama ben deri kılıfı pek yakıştıramadım butarz işlerde ne kullanılır pek bilmem ama affına sığınarak söylüyorum sanki kalem tıraşın içine oturacağı zarif bir kutu daha güzelmi olurdu acaba

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #41 : 23 Ocak 2016, 23:30:32 »
mehmet eline koluna sağlık ama ben deri kılıfı pek yakıştıramadım butarz işlerde ne kullanılır pek bilmem ama affına sığınarak söylüyorum sanki kalem tıraşın içine oturacağı zarif bir kutu daha güzelmi olurdu acaba

Abi saol ya valla ben bu gün ikinci kez şok yaşıyorum. Ya insan bazen beyin tutunması mı yaşıyor ne. Bu gün metin abinin balçakta da böyle oldum. Yahu ben bunun kınını da şöyle sapa uygun bir malzeme yada ahşaptan yapmayı düşünmedim. Deriyle çalışmayı o kadar çok hesap etmişimki :) Eyvallah tekrardan. 
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #42 : 24 Ocak 2016, 12:15:32 »

+1000

aynen mehmet deri pek yakışmamış sanki. ayrıca şöyle baktığında deri kılıf bıçak ağzını koruyo sadece ama senin koruman gereken yer bu bıçakta sap kısmı gibi sanki orası daha değerli  ;) o yüzden sen onu bütünüyle koruyabilecek bi kutucuk yapsan yada alsan daha iyi gibi  :2up

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
  • Yer: ankara
« Yanıtla #43 : 24 Ocak 2016, 20:39:35 »
Bence de kadife kaplı bir kutu

konyali

• *
  • 44
  • Yusuf
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #44 : 24 Ocak 2016, 23:17:07 »
Forumda benim gibi somut katkı yapamayanların beğeni yorumu yapması dahi pek hoş karşılanmıyor gibi. O sebeple genelde izleyici konumundayım. Yalnız bu güzel fotoğraflara, bu zarafet abidesi işe yorum yapmadan geçemeyeceğim. Elinize sağlık. İyi ki sizin gibi insanlar var. Ruha temas eden bu güzellikleri seri üretim çağında yaşatıyorsunuz!

« Yanıtla #45 : 24 Ocak 2016, 23:32:30 »
Forumda benim gibi somut katkı yapamayanların beğeni yorumu yapması dahi pek hoş karşılanmıyor gibi.
Bunu da nereden çıkardınız  ::) forumun hiç öyle bir tarzı olduğunu sanmıyorum.

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #46 : 25 Ocak 2016, 00:37:07 »
Forumda benim gibi somut katkı yapamayanların beğeni yorumu yapması dahi pek hoş karşılanmıyor gibi. O sebeple genelde izleyici konumundayım. Yalnız bu güzel fotoğraflara, bu zarafet abidesi işe yorum yapmadan geçemeyeceğim. Elinize sağlık. İyi ki sizin gibi insanlar var. Ruha temas eden bu güzellikleri seri üretim çağında yaşatıyorsunuz!

Yusuf Hocam est. o nasıl söz. Herzaman yorum yapabilirsiniz. Özellikle tarafımdan açılan başlıklarda üslüp korunduğu müdetçe istediğiniz gibi yerebilirsiniz. Çünkü ben bu şekilde daha çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Forumunda genel yaklaşımı bu yönde olduğu kanaatindeyim. Aklınıza takılan bir şey varsa hem özelden hem başlık altlarından da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım o yüzden rahat olun :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com