Baştan belirteyim yerli bir firmayı bazı kötü hususlarından dolayı ulu orta deklare etme gibi bir durumdan kaçınmayı doğru bulurum ama aşağıda belirteceğim hususlardan dolayı artık yapasım geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam 2003 yada 2004 senesiydi. Bizzat yerlerine gidip taze kırılan bu bıçağı gösterdim. Arazide elimden düşmesi neticesinde yaklaşık 2 metre kadar bir yükseklikten yere düştü, çınn diye bir ses ve tam da pim yerlerinden kırılarak bu hale geldi, bu durumu anlattım ki o zaman taze öğrenciyiz iyi kötü çelikten mikro yapıdan 2 kelam biliyoruz, neyse kullanıcı hatası bu siz özellikle buna balyozla falan vurmuşsunuzdur burdan kırılmaz vs. dediler ben biraz şu nedendir bu nedendir diye teknik konuştum sonra gülerek çıktım ve gittim.
Bıçağı tam olarak resimlerde ki gibi kırılan kaç kişi gördünüz diye sorarım ilk önce
Sonra da derim bu mu ömür boyu garanti vs. ?
Özellikle atmadım sakladım namlu kısmını zar zor bir pim deliği açtım ilerde belki çakı vs. yaparım diye kabzayı da arada küçük çekiç olarak kullandım kısaca bu durumu da hep hatırlatsın diye de el altında bulundurdum.
(Resimler bu başlığı gördükten sonra depreştirdiği için şimdi çekilip yüklenmiştir.)