Bıçak Sanatı - Forum

Mora Bıçakları.

TheMujahid

• 84
  • Hasan Tarık
  • Meslek: Lise Öğrencisi
  • Yer: İstanbul
Ynt: Mora Bıçakları.
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2016, 15:04:54 »
Bugün gittim Bauhaus Kozyatağı şubesine, Pro S'i iade edip Robust Pro aldım. Sağolsun elemanlar da yardımcı oldular.

Resimler:

Yiğidin bakışı, korkağın kılıcından keskindir!

suleyman07

• *
  • 20
  • Yer: ANTALYA
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2016, 21:27:43 »
Bugün gittim Bauhaus Kozyatağı şubesine, Pro S'i iade edip Robust Pro aldım. Sağolsun elemanlar da yardımcı oldular.
Değiştırsıgıne memnunmusun?
Resimler:

TheMujahid

• 84
  • Hasan Tarık
  • Meslek: Lise Öğrencisi
« Yanıtla #22 : 01 Temmuz 2016, 04:13:05 »
Değiştırsıgıne memnunmusun?
Resimler:

Yazıyı yanlış yere yazmışsın çok geç gördüm ☺ Ben de diyorum neden benim yazıyı alıntılayıp bırakmış. Değiştirdiğimden memnunum diyebilir miyim bilmiyorum çünkü ikisini de asıl ait oldukları yerde kullanmadım. Tek endişem bunun paslanma riski. Bu sebepten yakında patina (karartma) yapmayı düşünüyorum.
Yiğidin bakışı, korkağın kılıcından keskindir!

Selimwho

• **
  • 82
  • Meslek: Öğrenci
« Yanıtla #23 : 11 Temmuz 2016, 13:02:52 »
Pardon gc gördüm eveyt bayilerinde satılıyor
Biz günahkara değil günaha karşıyız ~ Bediüzzaman Said Nursi

Anıl TİRYAKİLER

• *
  • 18
  • korktuğum tek şey var o da yanlış anlamak.
  • Meslek: Kıdemli aylak
  • Yer: Edirne
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2017, 03:23:09 »
Başlık altında fotoğrafları paylaşılan mora robust pro s bıçağımı biletmeye götürmek gibi bir hata yaptım. Anladığım kadarıyla kullan-at fiyatına satılan fakat bu kadar dayanıklı, kabza formu ve namlu boyu açısından kontrollü kullanım sağlayan muadili bir bıçak yok. Aynı modelden nerede bulabileceğim konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #25 : 07 Nisan 2017, 17:51:57 »
Valla robust ben de eve av dan aldım. elime gelmedi henüz ama bu bıçağın kullan-at olduğunu düşünmüyorum. Bakalım elime ulaşınca daha ayrıntılı inceleyeceğim. Bende de craftline q 546 modeli var. Deri perdahını yaptığım opinel ile kolumdaki kılları zorlanarak kestim. Dün aldığım craftline' ı bir deneyeyim dedim. Çok rahat ve her hangi bileme-perdah gibi şeyler yapmamama rağmen sorunsuz kesti. Bu böyleyse robust nasıldır kim bilir? diyerek kendimi heyecanlandırıyorum.  :2up