Bıçak Sanatı - Forum

ilk bıçağımı beğeninize sunuyorum...

Levent Bulut

• 112
  • Meslek: Akademisyen
  • Yer: Ankara
Ynt: ilk bıçağımı beğeninize sunuyorum...
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2015, 09:09:52 »
Murat bey güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız ve daha değerli olan kazandığınız tecrübe elbette, çok tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah.:)

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2015, 09:50:41 »
Çok şahane olmuş tabi tabi mühendis olunca normaldir. Elinize sağlık. :2up

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #22 : 25 Mayıs 2015, 09:58:13 »
author=Levent Bulut link=topic=8117.msg165597#msg165597 date=1432534192]
Murat bey güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız ve daha değerli olan kazandığınız tecrübe elbette, çok tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah.:)
[/quote]

levent bey tsk ediyorum.insallah o tecrubeler diger bicaklarda ise yarar :))

Çok şahane olmuş tabi tabi mühendis olunca normaldir. Elinize sağlık. :2up

Ustam tsk ediyorum.
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2015, 10:55:18 »
Çok güzel bir bıçak ve kılıf yapmışsınız. yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

« Yanıtla #24 : 25 Mayıs 2015, 11:47:41 »
İlk bıçak için gerçekten şaşırtıcı bir sonuç. Bıçakla ilgili eleştirileri zaten arkadaşlar yapmış. Benim vurgulamak istediğim şey, deri kılıfın güzelliği. gerçekten de çok güzel bir kılıf olmuş. Diğer yandan önemli bir detayda fotoğraflar, doğru eleştiriler ancak bu kadar detaylı, herşeyi açık seçik ortaya koyan fotoğraflarla yapılabilirdi, fotoğraflar için ayrıca teşekkürler. Ellerinize sağlık güzel bir iş olmuş  :2up

MURAT BUSHCRAFT

• 757
« Yanıtla #25 : 25 Mayıs 2015, 11:54:47 »
Çok güzel bir bıçak ve kılıf yapmışsınız. yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum

Ustam tşk ediyorum iyi dilekleriniz için.sanırım bir yanlış anlaşılma oldu kılıfı ben yapmadım  :) ben sadece parasını verdim  :D :D

İlk bıçak için gerçekten şaşırtıcı bir sonuç. Bıçakla ilgili eleştirileri zaten arkadaşlar yapmış. Benim vurgulamak istediğim şey, deri kılıfın güzelliği. gerçekten de çok güzel bir kılıf olmuş. Diğer yandan önemli bir detayda fotoğraflar, doğru eleştiriler ancak bu kadar detaylı, herşeyi açık seçik ortaya koyan fotoğraflarla yapılabilirdi, fotoğraflar için ayrıca teşekkürler. Ellerinize sağlık güzel bir iş olmuş  :2up

sefa ustam çok tşk ederim.uzun zamandır forumdan bilgi depoluyoruz.sağolsun bütün ustalarımızdan birşeyler öğreniyoruz...sanırım bendede biraz kopya çekme yeteneği gelişmiş  :D :D :D gördüğümün aynısını yapmaya çalışıyorum.... :)
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #26 : 25 Mayıs 2015, 12:04:43 »
Murat bey önce festivalde bizleri ziyaretinizden onur duydum çok teşekkürler  ;D.Bıçak konusunda  süper bir çalışma olmuş tebrik ediyorum ellerinize emeğinize sağlık :2up :2up :2up. İlk bıçak için oldukça iddalı bir çalışma olmuş  ;D. Şimdi çıta daha yüksek bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum

MURAT BUSHCRAFT

• 757
« Yanıtla #27 : 25 Mayıs 2015, 12:18:13 »
Murat bey önce festivalde bizleri ziyaretinizden onur duydum çok teşekkürler  ;D.Bıçak konusunda  süper bir çalışma olmuş tebrik ediyorum ellerinize emeğinize sağlık :2up :2up :2up. İlk bıçak için oldukça iddalı bir çalışma olmuş  ;D. Şimdi çıta daha yüksek bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum

rasim ustam tşk ediyorum. sizleri 5 dk bile olsa görmek sizlerle tanışmak  büyük onur sağolun...İstanbul buluşmasına gelemedim.rasim usta fatih usta Turgut usta ankaraya gelcekde biz sizin yanınıza gelmeyeceğiz.hiç olacak iş değil  :) festival polatlıda olunca bizlerde sizin gibi misafir gibi geldik gittik oraya. kusurumuza bakmayın sizleri ağırlayamadık. inşallah yolumuz artık daha cok kesişir..görüşmek dileğiyle

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #28 : 25 Mayıs 2015, 14:27:58 »
Üstat ellerine sağlık kılıfıyla beraber çok güzel olmuş. Zeytin ısıl işlem sonrası yüzey temizlenmese yada tam temizlense daha mı bir ortaya çıkardı ne. Yani ya siyah yada parlatılmış olsaydı namlu. Gerçi D2 pek polisaja gelmiyor ama olduğu kadar artık. Her halükarda çok güzel ellerinize sağlık.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Fatih IŞIK

• *
  • 490
  • Meslek: Operatör
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #29 : 25 Mayıs 2015, 14:55:39 »
Eline emeğine sağlik ilk biçak için çok başarili olmuş bundan sonraki biçağini merakla bekliyorum.Kabze mikarta bekliyordum güzel bir mikarta anlatimindan sonra kolay gelsin  :2up :2up
Fatih IŞIK

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2015, 18:02:46 »
Çok güzel olmuş eline sağlık,
Sapta çok güzel bir ahenk yakalamışsın şiir gibi olmuş, Tek gözüme batan kumlama sonrası olduğu gibi bırakmışsın heralde namluyu, taşlama eşiğinden aşağısını 600 kuma kadar biraz temizlersen üst kısmınıda, sadece 600 kum kullanarak çıkıntı olan yerlerin üstü hafif çıkarak parlayacak şekilde geçersen çok güzel bir kontrast çıkar ortaya, tadından yenmez sonra  ;)
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #31 : 25 Mayıs 2015, 18:05:44 »
Eline sağlık harika iş olmuş, kılıfada kabzeyede bayıldım.
Erkan Mutlu

sinangunsel

• *
  • 33
  • Sinan Günsel - 1976
  • Meslek: ticaret
  • Yer: Zonguldak/Ereğli
« Yanıtla #32 : 25 Mayıs 2015, 18:52:28 »
ellerine sağlık harika olmuş

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #33 : 25 Mayıs 2015, 21:04:48 »
+1
Bıçak hakkında soylenecekler söylenmiş zaten. Çok hoş ve estetik olmuş

Ama deri kılıfın ince işçiliği ve bıçakla uyumu hayranlık uyandırıcı.

MURAT BUSHCRAFT

• 757
« Yanıtla #34 : 25 Mayıs 2015, 22:14:12 »
Çok güzel olmuş eline sağlık,
Sapta çok güzel bir ahenk yakalamışsın şiir gibi olmuş, Tek gözüme batan kumlama sonrası olduğu gibi bırakmışsın heralde namluyu, taşlama eşiğinden aşağısını 600 kuma kadar biraz temizlersen üst kısmınıda, sadece 600 kum kullanarak çıkıntı olan yerlerin üstü hafif çıkarak parlayacak şekilde geçersen çok güzel bir kontrast çıkar ortaya, tadından yenmez sonra  ;)

serkan ustam tşk ederim yorumların için.bu bıçağı hiç bozmak istemiyorum.önerini dikkate alıyorum ve elimde yeni yaptığım kumlanmış diğer profile o dediğin işlemi uygulayacam.bakalım arada nasıl ir görsel fark olacak.

+1
Bıçak hakkında soylenecekler söylenmiş zaten. Çok hoş ve estetik olmuş

Ama deri kılıfın ince işçiliği ve bıçakla uyumu hayranlık uyandırıcı.

ustam tşk ederim.

ellerine sağlık harika olmuş

ustam tşk ederim

Eline sağlık harika iş olmuş, kılıfada kabzeyede bayıldım.

ustam tşk ederim

MURAT BUSHCRAFT

• 757
« Yanıtla #35 : 25 Mayıs 2015, 22:17:22 »
Üstat ellerine sağlık kılıfıyla beraber çok güzel olmuş. Zeytin ısıl işlem sonrası yüzey temizlenmese yada tam temizlense daha mı bir ortaya çıkardı ne. Yani ya siyah yada parlatılmış olsaydı namlu. Gerçi D2 pek polisaja gelmiyor ama olduğu kadar artık. Her halükarda çok güzel ellerinize sağlık.

ustam tşk ederim yorumların  için.diğer kumlanmış profillere dediğin işlemi uygulayacam.aradaki görsel farkı hepimiz görmüş oluruz.

Eline emeğine sağlik ilk biçak için çok başarili olmuş bundan sonraki biçağini merakla bekliyorum.Kabze mikarta bekliyordum güzel bir mikarta anlatimindan sonra kolay gelsin  :2up :2up

ustam tşk ederim. 1-2 bıçağı agaçdan yapıp deneyim kazanayım istiyorum..mikartaları inşallah ilerleyen günlerde kullanacam.

Acur Firarda

• 453
  • Meslek: Kamu
« Yanıtla #36 : 25 Mayıs 2015, 23:15:57 »
Elinize sağlık ustam güzel bıçak güzel işçilik güzel kılıf...

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #37 : 26 Mayıs 2015, 08:33:25 »
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş  :2up

MURAT BUSHCRAFT

• 757
« Yanıtla #38 : 26 Mayıs 2015, 10:56:31 »
Elinize sağlık ustam güzel bıçak güzel işçilik güzel kılıf...

Tebrikler güzel bir çalışma olmuş  :2up

tşk ederim ustalarım sağolun.

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #39 : 02 Haziran 2015, 11:55:26 »
elinize sağlık  :2up