Bıçak Sanatı - Forum

ebaydan yardım

selim61

• *
  • 17
  • Yer: istanbul
ebaydan yardım
« : 23 Mayıs 2015, 22:30:13 »
arkadaşlar nedendir bilmiyorum ebaydan ürün almakta problem yaşıyorum bir türlü onay vermedi banka artık iyice sıkılıp buradaki arkadaşlardan yardım isteyeyim dedim arkadaşlar ben japon su taşı alacaktım lakin bu problemler yüzünden alamadım eğer mümkünse ebaya üye olan bir arkadaşa link atsam getirtsek parasını ona ödesem onada bi güzellik yapıp istediği küçük çaplı bişeyi hediye olarak alsak yardımlarına binayen güzel olur diye düşünüyorum yardım edecek arkadaş varsa

tamahagane

• 438
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Antalya
Ynt: ebaydan yardım
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2015, 22:47:13 »
Ebayden alamazsanız mehmet marangoz da o taşlardan satıyor. http://mehmetmarangoz.com.tr/index.php?route=product/category&path=102_339

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2015, 22:52:11 »
ebaydan alışveriş için yardımcı olabilirim
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

selim61

• *
  • 17
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2015, 22:58:07 »
sağolasın aydın kardeşim nasıl yardımcı olacaksın

selim61

• *
  • 17
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2015, 23:27:55 »
tamahagane kardeşim ben king combi düşünüyorum ondan bulamadım orda kimse yokmudur böyle yardım edebilecek forumda getirelim ben fiyatlarınada baktım 30 40 dolar arası değişiyor parası neyse verelim güzel olur

ulduz

• **
  • 107
  • http://kok-turk.blogspot.com.tr/
  • Meslek: Akademisyen
  • Yer: Trabzon
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2015, 21:17:49 »
arkadaşlar nedendir bilmiyorum ebaydan ürün almakta problem yaşıyorum bir türlü onay vermedi banka artık iyice sıkılıp buradaki arkadaşlardan yardım isteyeyim dedim arkadaşlar ben japon su taşı alacaktım lakin bu problemler yüzünden alamadım eğer mümkünse ebaya üye olan bir arkadaşa link atsam getirtsek parasını ona ödesem onada bi güzellik yapıp istediği küçük çaplı bişeyi hediye olarak alsak yardımlarına binayen güzel olur diye düşünüyorum yardım edecek arkadaş varsa
Acaba ebay'e veya PayPal'e girdiğiñiz kredi kartı uluslararası alışverişe kapalı olabilir mi? Ebay'dan 2004'ten beri alışveriş yapıyorum, ilk zamanlar böyle bir sorun yaşamıştım, kartımı uluslararası alışverişe açarak sorunu aşmıştım.

selim61

• *
  • 17
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2015, 20:46:42 »
belkide ulduz kardeşim bir sorarım bankaya