Gün içerisinde yorumlarıyla, e-maillerle ve hatta bilhassa telefon açıp elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışan yüce gönüllü birçok abimle görüştüm.
en başından benim de düşündüğüm gibi, bir ürün temin edilecekse bu platformdan edilmesinden yanaydım. Fakat, yapılan bıçakları ilk defa görüp ciddi manada göz kamaştıran, takdire şayan olduklarını fark etmenin yanında, yine bu sürecin oldukça meşakkatli ve maliyetli olduğunu da öğrenmiş oldum. Takdir edersiniz ki, benim gibi hayatında eline bıçak almamış, bıçaklar konusunda sıradan bir kişinin bilebileceği kadar bilgiyi sahip birini böylesine mahiyetli eserler cezbederdi. Bunun verdiği aşırı hevesle harekete geçmeye kalkışsam da netice itibariyle sahip olduğum kısıtlı bütçenin bir bıçak tedarik etmeye elvermemesinden dolayı, hızlı maceram burada noktlanmış oldu.
Ama kesinlikle üzgün değilim, benim gibi toplum ilişkileri ve kültürel değerler üzerine eğitim alan birinin hiç bilmediği kültür-sanat alanını keşfetmiş olması harika bir olay!{ben de kendimi bilgili sanardım

}Bunun yanında buradaki herkesin, ilgisi alakası, yardımseverliği belki benim vasıtımla ile bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu. Çok memnun oldum sizinle konuşmaktan. Birkaç yıla kadar mesleğe atılmış olursam eğer, bu kez imkanların biraz daha elverdiği bir biçimde bıçak alacağıma da söz veriyorum. Ama şimdilik araştırma alanımı biraz daha daraltıp çakı gibi küçük ve işlevsel ürünlere bakmak durumundayım.
Zamanını aldığım herkese çok selamlar, sağlıcakla kalın