Ellerine sağlık güzel bitirmişin. Ele alınca daha iyi anlaşılır ama biraz daha incele bilinirdi sanki. Birde kuyruk üst kısımdaki girinti biraz daha fazla olabilir (tabi benim eller tombul ya biraz
ondan öyle diyorum). Eline aldığında rahatsız etmiyor ise harika olmuştur bence. Kabzanın bu formunu ben çok seviyorum. Özellikle bu tarz bıçaklarda hem konfor hemde güvenli bir tutuş sağlıyor.
Yarın İstanbul'a gidiyorum. Dönüşte sana uğrarım zaten. Eksiğini gediğini görürüz.

Ellerinize saglık. Gayet güzel bir bıçak olmuş. Gözüme batan tek şey. kırmızı linerin kalınlığı. Daha ince olsa iyi olurdu sanki
Evet bana da kalın geldi. Liner yaparken 8-9 kat karton kullanıyordum. 6-7 kat yeterli olacak gibi. Teşekkür ederim.
Cok güzel olmuş wenge sap cçok asil duruyor
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık güzel olmuş..
Sağolun. Teşekkürler.
Elinize sağlık metin ustam çok hoş 
Teşekkür ederim Hasan Ustam.
Bence her şeyi ile çok güzel bir bıçak olmuş, elinize sağlık 
Çelik D2 olunca perdah insanı çıldırtiyor, ben bıktım açıkçası
, galiba bir iki küçük nokta kalmış yüzeyde 
Sap çok güzel görünüyor, iki elden çıkmasına rağmen çok dengeli, simetrik görünüyor 
Elinize sağlık tekrar. 
Benden kaynaklanmayan tek hatayı buldunuz Bülent Ustam. Maalesef çeliğin yüzeyi çok kötüydü. O noktalar gibi onlarcasını yok ettim ama her iki yüzeydeki ikişer noktayı derin oldukları için öylece bıraktım.
Elinize sağlık güzel olmuş 
Teşekkür ederim Osman kardeşim.

elinize sağlık güzel olmuş 
Teşekkür ederim Nedim Usta.