Herkese güzel yorumları için teşekkürler.
1- Özcelikle epoksiyi bir kapta karıştırdım. ( bu arada sağlam bir bulaşık eldiveni giymeyi unutmayın. Çalışılacak alanıda batırmamak için zemini ıslanmayan bir şeyle kapyayın.)
2- Kot kumaşları aynı ölçülerde kesip kabın içine daldırdım ve fazlasını sıyırdım el yordamıyla
3- Kaç kat kumaş koyduğumu hatırlamıyorum ama kumaşları üst üste koyduktan sonra el yordamıyla iyice bastırıp fazla epoksiden kurtuldum.
4- Daha sonrada yağlı fırın kağıdına kumaşları sardım. Kesinlikle yapışmıyor bu kağıda yapışsa bile kolaylıkla çıkıyor.
5- Linerlar fon kartanu 7 yada 8 kat olarak yaptım. Baya sert oldu ama zımparadan sonra kabzenin arasında nasıl duracak bilmiyorum Denedikten sonra hemen paylaşacam
Ama önce buçakların bitmesi lazım :-)
6- Linerlere epoksiyi minik bir boya dırçası yardımıyla sürdüm bu şekilde çok kolay oldu bir dahakine kumaşada bu şekilde sürmeyi deneyeceğim.
7-Artan epoksiye siyah guaj boyası karıştırıp elimde bulunan 6mm boru içine ince birinçlerden 5 adet yerleştirdim öyle şırıngayla falan değil ince pirinçleri direk epoksiye
bulaştırdım bolca zaten çok akışkan sanuçta gayet iyi oldu bence Ama benim cep telefonu iyi resim çekmiyor. Ama çektiğim ilk resmi tekrar paylaşırım.