Bıçak Sanatı - Forum

Hediye Ufaklık

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Hediye Ufaklık
« : 17 Nisan 2015, 22:40:55 »
Merhabalar sayın ustalarım.
Bıçak yapılmış, suyu verilmiş ve kumlanmış olarak sağolsun taner abi ( taner salar ) tarafından bana hediye olarak yollandı nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkürler taner abi. Kumlanmış yüzeye dokunmadım ve cevizden sap yaptım. Ceviz kök mü bilmiyorum mesut beyin temin ettiği cevizlerden. Pim mozaik.

O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
Ynt: Hediye Ufaklık
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2015, 22:42:44 »
Devam.

O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2015, 22:45:29 »
Ben çok beğendim elinize sağlık :2up
Güle güle kullan abi. :2up
Bu arada ceviz de çok yakışmış. 8)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2015, 22:49:22 »
Saol osman cevizi bende çok beğendim büyük parçadan almıştım ilk desenli ağacım :) sapı da taktıktan sonra her görenin dibi düştü ama vermem dedim hediye o bana :) ama gerçekten çok kullanışlı birşey :)

omer.efe

• 398
  • Meslek: dreamer
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2015, 22:54:32 »
çok güzelmiş.. bitiriş işler de öyle..
güle güle kullanın..

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2015, 22:54:40 »
ustam harika olmuş çok beğendim ellerinize sağlık.mozaik pim cok güzel görünüyor.çalışmalarınızda başarılar dilerim
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

m.salih

• 559
  • salih 1983
  • Yer: Erzurum
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2015, 22:58:35 »
Hasan hocam çok tatlı bir bıçak olmuş sizin ve taner abimin ellerine sağlık....
Bıçak yapabilme ihtimalimi sevdim...

Fatih IŞIK

• *
  • 490
  • Meslek: Operatör
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2015, 23:00:26 »
Elinize sağlik cok güzel görünüyor.Kabze desenleri güzel cikmis ortaya mozaik pimlerde çok güzel yakismis güzel günlerde kullanini  :2up
Fatih IŞIK

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2015, 01:15:43 »
Hepinize tesekkurler. Elbette bicaktan ziyade su gergin ortamin hallolmasi cok daha onemli insallah ustalarimiz meseleyi hallederler.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2015, 01:29:10 »
Çok güzel bir bıçak olmuş,  elinize sağlık :2up
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2015, 03:00:58 »
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş.
Erkan Mutlu

setnogrom

• 601
  • Engin temel
    • El yapımı bıçak.
  • Meslek: Veri merkezi teknisyeni-Kesici alet üretim
  • Yer: Eyüp-İstanbul
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2015, 03:11:30 »
Elinize sağlık bencede çok güzel olmuş.Bu tarzlar çok işlevsel oluyor :2up

xx
Kainatta ölümden keskin birşey yoktur.
www.outdoorurun.com  ++  İnstagram ;  outdoorurun
1983-Kastamonu (A rh +)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2015, 11:47:03 »
Saol osman cevizi bende çok beğendim büyük parçadan almıştım ilk desenli ağacım :) sapı da taktıktan sonra her görenin dibi düştü ama vermem dedim hediye o bana :) ama gerçekten çok kullanışlı birşey :)
Abi ne zaman lazım olursa söyle buluruz bulamazsak kendimdekilerden yollarım bendekiler bir başka güzel  ;) :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2015, 12:22:43 »
Eyvallah osmanim bilirim yaparsin :)

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2015, 12:28:20 »
elıne koluna saglık taner ustanın sızede hayırlı ugurlu olsun guzel gunlerde kullanın
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2015, 21:35:54 »
güle güle kullan Hasan , beğenmene çok sevindim . kabze yapılmış halı gayet guzel gözukuyor. parakod ıle denedımmı..?  bendekı turuncu parakordu sarıp denemıztım gayet ıyı gözukuyordu.  bu arada parakord ıhtıyacı olan arkadaşlar  sıyah ,turuncu, haki, ve haki renk içine  kamuflaj desenleri yerleştirilmiş parakord istanbul karaköyde buldum. amerikan malı yada yabancı meşeyli değil Türk malı. temin etmek isteyen olursa adresı bır köşede olacaktı yada tarif edebılırım.  mt ıkı lıradan satıyorlar dığerlerıne göre pahalı ancak turuncu bulamadığım için aldım ve memnunum. pazarlık serbest  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
« Yanıtla #16 : 18 Nisan 2015, 21:53:46 »
Kazasız belasız günlerde kullan dileğiyle hocam. Taner abi sağolsun harika işçilik abi.
Erkan Mutlu

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2015, 22:33:48 »
Kullanmasını en çok sevdiğim profillerden birisi. Yalancı ağızla da çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #18 : 18 Nisan 2015, 23:21:15 »
Hasan hocam çok iyi bir hediye. Taner abi sağolsun hediye konusunda sınır tanımıyor. Beni de ihya etti. Emeği geçen herkesin eline sağlık. İyi günlerde kullanman dileği ile...
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2015, 00:54:10 »
 O0 tum arkadaslara duyurulur gelecek her turlu hediyeyi seve seve kabul ederim zira nasil mutlu ediyor anlatamam :) taner abi hem senden gelen bu guzel hediye daha guzel dursun istedim hemde mesut beyden aldigim cevizi hemen denemek istedim o yuzden parasut ipini hic denemeden kabzeyi taktim sonuc benim cok hosuma gitti. Bu arada bence parasut ipi icin metresi 2 tl fena fiyat degil cunku pek te bulunabilen bir malzeme degil amerikadan getirtip 30 metresini 90 tl ye satanlar da var ozellikle siyah renk edinmek istiyorum aslinda. Buldugun yerin iletisimini bulabilirsen cok iyi olur.
Bu arada bu bicak icin cok guzel bi kilif var kafamda insallah elimdeki isleri isil isleme gonderdigimde yapip paylasicam. Tekrardan cok tesekkur ederim taner abi bu zengin yureginle beni mahcup ediyorsun her seferinde...