Ellerine sağlık Tarık ustam. Ben formunu beğendim arkadaşın mutfağa uyar kanımca. Yanlız balçağın aliminyumdan yapılmasına takıldım, zira bazı gıdalarda aliminyum etkileşim yapıp zararlı olabiliyor diye kalmış aklımda
Ellerinize sağlık ustam, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Vaaayy çok hüzel olmuş eline sağlık tarık usta
Çok güzel bir bıçak dediğim gibi namlunun yukarı doğru eğimi bıçağa bir hoşluk ve mutfak bıçağı karakteri vermiş benim hoşuma gitti ellerine sağlık Tarık....
Çok güzel olmuş Tarık ellerine sağlık,Buu hafta sonu bizim valdeyi sevindereyim bende iyi aklıma geldi bak
elıne koluna saglık ustadım cok guzel olmus kopyasını alayım hanım basımın etını yedı
Eline sağlık tarık ustam gayet güzel bir bıçak olmuş kabzenin formu ayrı bir güzel güzel günlerde kullanılması dileğiyle
annemizin ellerinden öperiz.. ne mutlu; iyi evlat, güzel hediye..
Alıntı yapılan: ASK - 16 Nisan 2015, 22:31:14Hemşerim ellerin dert görmesin harika olmuş Teşekkür ederim hemşerim darısı senin başına m390 lama ne alemde??abi m390 balıkesirde baba evinde yatıyor.cesaret edemiyorum daha kullanmaya
Hemşerim ellerin dert görmesin harika olmuş
Alıntı yapılan: Haznedar - 16 Nisan 2015, 23:16:31Alıntı yapılan: ASK - 16 Nisan 2015, 22:31:14Hemşerim ellerin dert görmesin harika olmuş Teşekkür ederim hemşerim darısı senin başına m390 lama ne alemde??abi m390 balıkesirde baba evinde yatıyor.cesaret edemiyorum daha kullanmaya Bir yerden başlamak lazım Alıntı yapılan: m.salih - 18 Nisan 2015, 11:59:54tarık ustam ellerine sağlık ben kabzesini çok sevdim kazasız belasız kullanmak nasip olsun...Çok teşekkür ederim.
tarık ustam ellerine sağlık ben kabzesini çok sevdim kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
ellerine sağlık ustam güzel olmuş
Alıntı yapılan: m.salih - 18 Nisan 2015, 11:59:54tarık ustam ellerine sağlık ben kabzesini çok sevdim kazasız belasız kullanmak nasip olsun...+1
Ustam ellerine sağlık
Tarık Ustam eline emeğine sağlık.Çok güzel olmuş.
Tarik usta çok güzel olmuş elinize ssağlıkAnnelerimize boyle hediyeler a şart az bile hatta