Ellerinize sağlık mükemmel olmuş. Çok beyendim benBenim de annem istiyor adam gibi bir bıçak ama işte malesef zaman olmuyor
Elinize sağlık, çok güzel olmuş.Balcagin biraz cikinti yapması kafama takıldı benim, kullanımda sorun olmaz mı?
Elinize sağlık, zarif ve güzel olmuş.
Eline sağlık abi.
Ellerine sağlık. Mutfak bıçağı formu gibi durmuyor ama gayet güzel bir bıçak olmuş
Ellerinize sağlık. Kabze formu hoş olmuş.
Ustam, ellerinize sağlık çok iyi
Tarık usta ellerine sağlık. Güzel olmuş.
Hemşerim ellerin dert görmesin harika olmuş
Ben de annenize bant zımpara yaptınız zannettim. İnsan usta olunca yapıyor bıçağı. Ellerinize sağlık.
Elinize sağlık ustam güzel bıçak olmuş.
Kadinlar agir bicak sevmiyor genelde . Hadi bakalim hayirlisi
ustam ellerine sağlık anneler baş tacı
Alıntı yapılan: Kutsal - 16 Nisan 2015, 21:25:07Elinize sağlık, çok güzel olmuş.Balcagin biraz cikinti yapması kafama takıldı benim, kullanımda sorun olmaz mı? Dograma tahtasi üzerinde kullanım esnasında, kesici ağız tarafındaki tahmini 3-4mm cikintinin, kesme hareketini tam olarak yapmaya müsaade etmeyeceğini düşünüyorum. Bıçağın bütün kesici yüzü, oluşan açıdan dolayı tahta ile bulusamayacak. Bu da, sürekli olarak bu çıkintiyi tahtanin kenarına denk getirme ihtiyacı doğuracak. Umarım yaniliyorumdur. Bu nokta haricinde bicaginizi çok beğendiğimi tekrar etmeliyim.
Eline sagllik tarik ustam annenize guzel bi hediye iyi gunlerde kullanir insallah