Bıçak Sanatı - Forum

mutfak bıçağı

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: mutfak bıçağı
« Yanıtla #40 : 16 Nisan 2015, 12:00:51 »
Allah razı olsun. Bende araştırmadığım için acaba farklı bir yer var mı diye merak ettim. O zaman üye olup inceleyeyim. Kargo sorunu olmaz yakında lise arkadaşım veya hala oğlu gelecek onlardan rica ederim artık.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #41 : 16 Nisan 2015, 12:29:07 »
Özgür bu adamla ben konuşuyorum 18 euroya bulduğun yer burasımı yoksa balonmu uçuruyoruz .ben şimdi telefonla konuştum .üyelikle falan fiyatın aşağı düşmediği sadece toplu alımlarda toptan fiyatın geçerli olduğunu kendisinin büyük toptan satış yapmadığını söyledi .Almanca bilenler telefon açabilir iyi İngilizce konuşan birde personeli var..insanları bu tarz davranışlarla kaliteden mahrum etme anlayışını konuları tekelimize alma zihniyetinden kaynaklandığını düşünüyorum .bu profilden almak satmak isteyen herkese yardımcı olurum daha önce sanada olduğu gibi bunda herhangi bir menfaat görmüyorum aksine bu durum ülkemizde kaliteyle rekabeti artıracak bir sinerji ,yeni pazarlar oluşturacaktır.Tekelci zihniyetiyle piyasaları bozmak altüst etmek sadece menfaate hizmet eder .Bırakalım bu iş ticareti yapılsın alınılsın satınılsın olmayan bir fiyatla bir malı lanse etmek pazarı speküle etmek zihniyetinin arkasında iyi niyet aramak nasıl mümkün olabilir.Sen istersen sana bu bağlantıları yapayım ama bu pazarı bozmak sana yakışmıyor.
18 euroya bulduğun yeri söle bende buradan satayım  hemde büyük miktarlarda .. ;)
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 13:04:58 Gönderen: Kaya »
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #42 : 16 Nisan 2015, 12:41:38 »
Valla Ustam senin atölyede gizli bir bölmenin var olduğuna kanaat getirdim, eninde sonunda bulacağım orayı. Bıçak kardeşliğinin doğum yeri. Böyle gizli imalatlar hep orda yapılıyor dimi  :D :D :D :D :D

Alper Hocam orayı bulunca banada söyle belki benim profiller çıkar oradan  :2up :2up :2up :2up
Ünye

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #43 : 16 Nisan 2015, 12:48:46 »
Valla Ustam senin atölyede gizli bir bölmenin var olduğuna kanaat getirdim, eninde sonunda bulacağım orayı. Bıçak kardeşliğinin doğum yeri. Böyle gizli imalatlar hep orda yapılıyor dimi  :D :D :D :D :D

Alper Hocam orayı bulunca banada söyle belki benim profiller çıkar oradan  :2up :2up :2up :2up
:D  : :2up :2up :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #44 : 16 Nisan 2015, 13:19:03 »
Özgür bu adamla ben konuşuyorum 18 euroya bulduğun yer burasımı yoksa balonmu uçuruyoruz .ben şimdi telefonla konuştum .üyelikle falan fiyatın aşağı düşmediği sadece toplu alımlarda toptan fiyatın geçerli olduğunu kendisinin büyük toptan satış yapmadığını söyledi .Almanca bilenler telefon açabilir iyi İngilizce konuşan birde personeli var..insanları bu tarz davranışlarla kaliteden mahrum etme anlayışını konuları tekelimize alma zihniyetinden kaynaklandığını düşünüyorum .bu profilden almak satmak isteyen herkese yardımcı olurum daha önce sanada olduğu gibi bunda herhangi bir menfaat görmüyorum aksine bu durum ülkemizde kaliteyle rekabeti artıracak bir sinerji ,yeni pazarlar oluşturacaktır.Tekelci zihniyetiyle piyasaları bozmak altüst etmek sadece menfaate hizmet eder .Bırakalım bu iş ticareti yapılsın alınılsın satınılsın olmayan bir fiyatla bir malı lanse etmek pazarı speküle etmek zihniyetinin arkasında iyi niyet aramak nasıl mümkün olabilir.Sen istersen sana bu bağlantıları yapayım ama bu pazarı bozmak sana yakışmıyor.
18 euroya bulduğun yeri söle bende buradan satayım  hemde büyük miktarlarda .. ;)

kaya balon ucurduğumuz yok resmini koyduğum bıcağın resmi arkadaştan geldi bende yeni  üye oldum oraya fiyat 21 euro imiş
arkadaşa sorduğumda 17-18 euro olacağını soyledi resmide o gönderdi burda bir pazarın varsa hayırlı işler ben ne bıcak satarım ne de reklam yaparım ortaya koyduğumuz mal bellidir kimseden cıkarım olmaz bununda farkındasın ve biliyorsun
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Kaya

• 2867
« Yanıtla #45 : 16 Nisan 2015, 13:44:19 »
Mışla mişle olmuyor .Ben konuştum telefonla Herr Weberla dediğin fiyatlar olmuyor .tabi kamyonla alırsan başka .Bıçak satmak ayıp ve utanılacak bir konu değil alabilir ve satabilirsinde ortada olan bir mal yokki hangi malı ortaya koydun belli olan nedir .Kaya Abiyken doğruları söylediğimiz için hemen hitabını değiştirmende, telefonlarıma cevap vermemende ayrıca üzücü ,böyle bir fiyatlar varsa kaynak belirt ben değil herkes alabilsin ..
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 13:53:51 Gönderen: Kaya »

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #46 : 16 Nisan 2015, 14:47:29 »
yurt dışındayım daha yeni uyandım  ;) ondan olabilir kusura bakma yahu
fiyatta aşağıda ya webberde sıkıntı var yada senin bilgisayarda 20.59 euro

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #47 : 16 Nisan 2015, 15:26:36 »
Bilgisayarda sorun yok. Üye oldum giriş yaptım bende de Özgür'ün fiyatları var. Üye olunca fiyatlar düşüyor. Söyle de bir durum var adresler farklı.

http://www.weber-messer.eu/at_shop/index.php?cPath=9_59 burada üye girişi olsa bile 21,68 euro
http://www.weber-messer.eu/store/product_info.php?products_id=1697 burada ise üye girişinde 18,07 euro

İlk linkteki üyeliğimle ikinci linkte giriş yapamıyorum. İki farklı üyelik açtım. at_shop ve store farklı işler yapıyor.

Kaya

• 2867
« Yanıtla #48 : 16 Nisan 2015, 16:02:50 »
Özgür resmini konustuğumuz profili gösterip diğer profilin fiyatını veriyorsun .Bunu Almanyada hiç sevmezler çünkü yalan söyleme noktasında çok garibanlar .Profil 19 cm lik profil resmiyle 15 cmlik profil fiyatı uyumlu değil ya sen dikkatli bakmamışsın yada kasıtlı yapılmış olarak algılanacaktır..  ;)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #49 : 16 Nisan 2015, 16:12:22 »
benim resmini koyduğum bıcağın aynısının fiyatı orda malesef senin bahsettiğin bıçak nedir anlamadım
20.59 euro cuk ve namlu 19 cm bv002 model kusura bakma kaya
ama yalancılık muhabbeti fazla olmuş
git üye ol gör yukarda salim yazmış yazacağını neyi anlıyamıyorsun artık

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #50 : 16 Nisan 2015, 16:13:58 »
Pardon benim verdiğim fiyatlar 15cm için. 19 cm bıçağın fiyatı üye girişi yapıldıktan sonraki fiyatı 20.59 euro.
Özgür sen 18 euro fiyat verince ortalık karıştı. 18,07 euro olan 15cm bıçak. Ondan ortalık karışmış anladığım kadarı ile.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 16:18:17 Gönderen: Salim Türk »

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #51 : 16 Nisan 2015, 16:24:52 »
Pardon benim verdiğim fiyatlar 15cm için. 19 cm bıçağın fiyatı üye girişi yapıldıktan sonraki fiyatı 20.59 euro.
Özgür sen 18 euro fiyat verince ortalık karıştı. 18,07 euro olan 15cm bıçak. Ondan ortalık karışmış anladığım kadarı ile.

yahu benim arkadaşın soylediği fiyat dedim size bana hediye gelmiş adamın verdiği fiyat bu idi sitedekide bu ben hala anlamıyorum yahu yalancımı olduk

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #52 : 16 Nisan 2015, 16:27:21 »
Ya işte yanlış anlaşılma olmuş. Onu belirtip tatlıya bağlamaya çalışıyorum. İnan bende ilk girdiğimde söylediğin fiyatları göremeyince nasıl oluyor da indirimli fiyat oluyor dedim :) Sonra resim atınca gördüm ki linkler farklı. Sonuçta herşey netleşti bence ve bir sıkıntı da yok.

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #53 : 16 Nisan 2015, 23:36:49 »
Eline sağlık dostum, bütün öğretmenlerimize kucak dolusu saygılar sevgiler.
Erkan Mutlu

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #54 : 17 Nisan 2015, 06:47:49 »
    telefonlarıma cevap vermemende ayrıca üzücü ...

Sanırım Özgür'ün böyle bir sıkıntısı var ...  ::) İşine gelene cevap veriyor yada arıyor  işine gelmeyene de cevap vermiyor:-[  Olanları hayret ve dehşet   içinde izliyorum  arkadaş, pes  :-[  Adam ( Kaya ) basmış parayı almış profilleri sonrada fiyatı bu isteyen varsa getireyim diyor artı alacak arkadaşlar da ekstra kargo parası vermeyecekler. Amme hizmeti bir nevi . Sen ( Özgür ) insanlardan para topluyorsun ve benzer ürünün üçte biri ülkemizde bulunma imkanı varken insanlara üç misli fiyatla satıyorsun ( hemde kendi paraları ile !!! ). Bu ne perhiz bu ne salata !!! demezler mi adama ? Bence demeliler !!!! Bir dur bir soluklan !!! Burası istediğin gibi at koşturabileceğin bir ÇİFTLİK değil . Eskiden  forma hizmet etmek isteyen canı gönülden formdaki acemi arkadaşlara yada çelik bulamayanlara yardımcı olmak isteyen izlenimi oluşmuştu bende . Ama bu son olanlardan sonra  bu fikrim tamamen değişti ...

« Yanıtla #55 : 17 Nisan 2015, 13:29:15 »
O1 ve O2 çelikle ilgili olarak Soytürk le aynı fikirdeyim, işi bilen ve konuya hakim bir arkadaş bana bu çelikle ilgili olarak aradaki bu fiyat farkını yaratacak farklılıkları anlatırsa sevinirim.

« Yanıtla #56 : 17 Nisan 2015, 13:33:49 »
Ekleleyim, madem açık konuşuyoruz; kişisel olarak O2 bu fiyata varken ben olsam O2 kullanmayı tercih ederdim. O1 kullanacak arkadaşlara da saygı duyarım o ayrı.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #57 : 17 Nisan 2015, 14:04:02 »
Şu an yurt disindayim dediğim halde böyle yorumları görmek çok güzel oluyor telefon ve internet sıkıntıso çekerken ve yorucu uykusuz bir 24 saatlik yolculuğun ardından telefon açmak ve bakmak gibi bir lüksüm yok malesef
ben burda at kosturmuyorum bu formu pazar olarakta görmüyorum ama insanların benim yazdığım mesajları okumadan cevap vermek gibi bir duru varmış onu öğrendim
sağolun var olun kendimi üçkağıtçı birisini hissettim allah hepinizden razi olsun kimseye zorla o 1 verdiğim yok o 2 isteyen zaten biliyor nerden alacağını gece olan bu fiyat belli 5 liraya O2 var 20 liraya var
alan alır almayan almaz kimsenin parası beni ilgilendirmez
o alım hakkında belirtigim husus vardı ama bana karşı bayagi bir gaza gelmissiniz sağ olun var olun

Kaya

• 2867
« Yanıtla #58 : 17 Nisan 2015, 14:47:41 »
Özgür sen sadece kendi mesajlarını okuyarak ve kendi mesajlarını yazarak konular gelişmiyor .O takdirde biz yanlış,yanıltıcı,yanlış yönlendirici konuşmuş oluyor ve hatta sen bu forumu pazar olarak görmediğin için biz bu forumu pazar olarak görüp insanlarda yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek Almanya fiyatıyla çok sevdiğimiz arabamıza 3 sıfırlı kilometreler yaptırıp bulunabilen en kaliteli malları alıp kotarıp ,ailemize  getireceğimiz hediye haklardan feragat ettirip arkadaşlarımıza kar kaygısı olmaksızın Ellerine sağ salim ulaştırıyoruz .burası bizim için bir pazar evet ama bu pazar dostluk pazarı alanında satanında memnun olduğu dürüst bir ticaret hatta yardımlaşmanın yapılabildiği ortamları bulandırılmadığı gerçeklerin çarpıtılmadığı herkesin dürüst olduğu bir pazar olsun sanatın ileriye taşındığı bilgilerin paylaşılacağı kursların yapıldığı ,toplantıların yapıldığı ,kolleksiyoncuların hayallerindeki parçasını bulduğu bir pazar.
O1 la O2 dağlar kadar farklı olduğu noktasında yanıltıldığı bir pazar değil.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 15:18:57 Gönderen: Kaya »

« Yanıtla #59 : 17 Nisan 2015, 15:53:45 »
O1 ve O2 çelikle ilgili olarak Soytürk le aynı fikirdeyim, işi bilen ve konuya hakim bir arkadaş bana bu çelikle ilgili olarak aradaki bu fiyat farkını yaratacak farklılıkları anlatırsa sevinirim.
Dikkat edilirse, "o1 ve o2 çelikle ilgili olarak Soytürkle aynı fikirdeyim" dedim, bunun dışında kimseyi bir şeyle itham etmedim, teknik olarak çok "yalın" bir yorum yaptım. Özgür, verdiğin yanıt umarım beni ilgilendirmiyordur. İlgilendiriyorsa bilmek isterim.