olmamış
Bıçak ve kabze çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalniz ben arkadaki pimlere takıldım. Yerleşimi benim biraz gözüme battı.
teşekkür ederim arkadaşlar.Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 15 Nisan 2015, 08:18:13olmamış neden..? şayet şurasında şu sıkıntı var dıyeceksen eleştirini beklıyorum ha benim gibi keyfi olmamış diyorsan lafım yok
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Bende böyle sanat eserleri yapabicekmiyim.
Alıntı yapılan: Kutsal - 15 Nisan 2015, 00:00:24Bıçak ve kabze çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Yalniz ben arkadaki pimlere takıldım. Yerleşimi benim biraz gözüme battı. oralardan parakord çapraz olarak geçecek ılk başta bende yadırgadım ancak bıtmıs halı bu dusuncemı değiştirdi
bıttı ustam bıttı yeni modellerın resımlerı göndersen süper olacak. bırde 6,35mm yerıne 6mm yaptın değilmi..? 6,35 matkap ucu aramaktan telef oldum..
Taner usta ellerine sağlık çok güzel olmuş ....Hala bitiremedin mi usta bu pimleri hadi yenileri gelsin bu pimin 5-6-8 mm leri de çıkti bilgin olsun Selamlar
Alıntı yapılan: Hakan AKSOY - 16 Nisan 2015, 11:19:02Taner usta ellerine sağlık çok güzel olmuş ....Hala bitiremedin mi usta bu pimleri hadi yenileri gelsin bu pimin 5-6-8 mm leri de çıkti bilgin olsun SelamlarAynı dertten muzdarip durumdayım aldığım gibi duruyor.6,35