Bıçak Sanatı - Forum

Honesuke 1

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
Ynt: Honesuke 1
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2015, 22:39:38 »
hasan çok güzel olmuş 10 numara .benimki daha bitmedi.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2015, 22:46:25 »

Taner ustam biz bıçak bitiremeyiz  ;D

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2015, 23:33:46 »
Hasan Hocam, çok güzel olmuş.Eline emeğine sağlık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2015, 23:44:41 »
Hepinize çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) resimlere yansımayan bir iki ufak hatası var ama evde kullanılacağı için dert etmedim :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2015, 23:46:51 »
Hasan 1.4112  paslanması bana ilginç geldi ışıl işlemini nerde yaptın kolay paslanma beklenilecek bir çelik değil
Kaya abi çelikte de sıkıntı yok ısıl işlemde denenim perdahta sıkıntı var idi hem çizikli bırakmışım hem de ısıl işlem sonrası üzerinde ki tabakayı iyi temizleyememişim bir de eşim kullanımdan sonra suda bırakmış sanırım. Artık öyle bir problem kalmadı yani :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #25 : 02 Nisan 2015, 23:49:45 »
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Çok beğendim ama kıllık yapayım ben yine de :) Keşke kabza orijinali gibi altıgen olsaymış.
Salim abi :) beceremeyip biraz fazladan alınca bi tarafı bakıyosun olmuyor sonra yuvarlıyosun  :D elimde iki honesuke projesi daha var sahipleri ister ise inşallah onların saplarını altıgen yapıcam e tabi becerebilirsem  :D bu arada ne gıcıklığı abi estafirullah sen söyleyeceksin biz düzelticez :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #26 : 02 Nisan 2015, 23:51:40 »
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bayıldım buna; genelde renkler tam tersi oluyor kabzede ama harika bir değişiklik olmuş. Bu arada Salim abinin tavsiyesine kulak verin, bir ikincisine altıgen harika olur.
Alper hocam aslında renklerin ters olması sadece eldeki ahşabın bu ölçülerde olmasından oldu ama ben beğendim kombinasyonu :) teşekkür ederim

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #27 : 02 Nisan 2015, 23:52:54 »
Hasan çok başarılı olmuş bence, ellerine sağlık.
Sefa abi bir şımardım ki anlatamam  ;D teşekkürler abi :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2015, 23:54:16 »
Taner abi boşver yahu sen bitirme benim bıçak biraz güneşlensin hemen senin bıçağın gölgesinde kalmasın :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2015, 23:56:51 »
Eline sağlık abi güzel olmuş.
Geçen hafta Kayserideydim internet imkanı bulsam ulaşacaktım abi sana bu güzel bıçağıda canlı görürdüm. :(
Ahh be osmanım madem kayseriye gelecen neden önce haber etmezsin. Hemen özelden telefonu yolluyorum sende bana yolla bi daha yolun düşerse muhakkak haber et. Keşke görüşeydik atölyede de takılırdık sana bir bıçak yapardık hemde senden bir sürü şey öğrenirdim :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2015, 00:04:56 »
telefondan alıntı yapmak zor oldu ayrıca tüm herkese ayrı ayrı güzel düşüncelerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım sağolun.

« Yanıtla #31 : 03 Nisan 2015, 00:10:03 »
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Çok beğendim ama kıllık yapayım ben yine de :) Keşke kabza orijinali gibi altıgen olsaymış.
Salim abi :) beceremeyip biraz fazladan alınca bi tarafı bakıyosun olmuyor sonra yuvarlıyosun  :D elimde iki honesuke projesi daha var sahipleri ister ise inşallah onların saplarını altıgen yapıcam e tabi becerebilirsem  :D bu arada ne gıcıklığı abi estafirullah sen söyleyeceksin biz düzelticez :)
Sapları altıgen değil de sekizgen yap istersen  ;)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #32 : 03 Nisan 2015, 00:14:08 »

Değil mi   :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #33 : 03 Nisan 2015, 00:15:45 »
:D hep salim abi hocam bana yanlış kopya veriyor  >:D

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #34 : 03 Nisan 2015, 01:25:44 »
Eline sağlık Hasan Ustam. Gayet güzel olmuş. Stickerları nerede yaptırdığınız hususunda bilgilerinize başvuracağım.

« Yanıtla #35 : 03 Nisan 2015, 02:19:28 »

Değil mi   :)
Yani..  ;)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #36 : 03 Nisan 2015, 08:14:19 »
Eline sağlık Hasan Ustam. Gayet güzel olmuş. Stickerları nerede yaptırdığınız hususunda bilgilerinize başvuracağım.
Teşekkür ederim metin hocam.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=41.40
Şu konuda bi kaç yerin muhabbeti geçmişti ama ben bir türlü firmalarla iletişime geçip benim logonun maskeleme stikırını yapabileceklerini öğrenemedim ben kolaya kaçtım abi lazer markalama yaptırıyorum 2,5 tl gibi bir para alıyorlar. Elbette elde markalama yapmak çok daha hoş olacaktır en iyisi arayıp bir öğreneyim :)

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #37 : 03 Nisan 2015, 08:19:27 »
Hasan ustam ellerine emeğine sağlık çok şık olmuş  :2up

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #38 : 03 Nisan 2015, 09:26:24 »
Hasan ustam ellerine emeğine sağlık çok şık olmuş  :2up
Rasim abi beğenmene çok sevindim :) teşekkürler

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #39 : 03 Nisan 2015, 09:26:43 »
Ellerinize sağlık. Sevdiğim ve yeniden yapmak istediğim bir form. Çok güzel iş çıkmış.
Okinawian