mikarta diye bu aralar kafayı bozmuşken

epoxy aramalarım adapazarında sonuçsuz kaldı..
hemen fıbercıye, adama usta bana polyesterı nereden temın ettığını söylermısın dıyorum , yok adam nuh dıyor peygamper demıyor söylemez..!
ensonunda dayanamadım barı bıraz sen sat dedım olur dedı hemen , kg fıyatı nedır dedım 20 tl versen yeter benımkı çok kalıtelı falan..
tabı ben kırmızı görmüş boğa gıbı burnumdan soluyorum

o hırsla sora sora membağını buldum kg 7,5 tl bır kg aldım , sanayıden ucuz kot satan bır arkadastan 15 tl,ye iki adet kot bir tanede pamuklu bır kumaşı olan pantolon aldım.
arkadas abı bedenıne göremı olacak dedı hayır dedım. enbuyuk hangısı ıse onu alıcağımı söyledım durumu merak edınce bır bes dk onu ızah ettım herhalde delı demıştir

ınanın o koşuşturmaca değilde o kumaslardan duzgun parcalar cıkarmak benı yordu.
ılaclarını surdum presledim kazanların bulunduğu bölüme koydum "sıcaklık 30 derece cıvarı" ve 3,5 saatte bunlar çıktı ortaya

resımlerden önce desenlı kısımlar 1000 kum zımpara ıle zımparalandı.
bırde epoxy ararken böyle bır mazeme buldum akrılık içinde muhtelıf desenler taşlar bulunabılınıyor tam almaya nıyetlenırken fıyatı duyunca hevesım kursağımda kaldı . malzeme 3x3 m2 700 dolarcıkmış

bunlarda resımlerı..