Bıçak Sanatı - Forum

ÇAKI - CRKT

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
Ynt: ÇAKI - CRKT
« Yanıtla #60 : 01 Nisan 2015, 19:03:03 »
Ama maalesef bu sitedeki fiyatlara spyderconun istediğim modelinin sahtesini bile bulamıyorum.

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #61 : 01 Nisan 2015, 19:14:47 »
   arkadaşlar crkt ye mail attım döndüler. ekran alıntısı yaptım paylaşıyorum. pdf ve ya word olarakta belge göndermelerini istedim. onuda atarlarsa paylaşırım burada.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
« Yanıtla #62 : 01 Nisan 2015, 19:20:35 »
   arkadaşlar crkt ye mail attım döndüler. ekran alıntısı yaptım paylaşıyorum. pdf ve ya word olarakta belge göndermelerini istedim. onuda atarlarsa paylaşırım burada.
Olay budur işte,  teşekkürler :2up
CRKTurkiye'den yorum bekliyoruz şimdi.   >:D
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #63 : 01 Nisan 2015, 19:23:31 »
Olay budur işte,  teşekkürler :2up
CRKTurkiye'den yorum bekliyoruz şimdi.   >:D
Beklemedeyiz Crkt sizi dikkate almaz diyordu. :D
Teşekkürler Mustafa :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Kutsal

• 2124
« Yanıtla #64 : 01 Nisan 2015, 19:24:49 »
Abi keşke spyderco ithal eden bir şirket açılsa o kadar seviyorum ki sahteside olsa alırdım ucuz olduğu için. Akerdeyken dolaba ulaşamadı sevgilinin resmini asarak idare etmek gibi .  :2up
Hocam biraz sabret,  arkadaşlar onu da yaparlar :D

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #65 : 01 Nisan 2015, 19:27:37 »
 :D abi banada tercüme edin benim google bunu tercüme etmedi  ;D.

Kutsal

• 2124
« Yanıtla #66 : 01 Nisan 2015, 19:34:48 »
Bu bizim web sitelerimizden degil ve kesinlikle bize bağlı/iliskili değildir, tek sitemiz www.crkt.com'dur diyor.

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
« Yanıtla #67 : 01 Nisan 2015, 19:36:03 »
Son 2 saatlik yazılanları kaçırmışım. Şu mail olayı çok güzel olmuş.
Bu arada Çin'den bir firma ile anlaştım. Coldsteel'in bütün modellerini çıkaracaklar üstüne de ''Special edition for Serkan '' yazıcaklar.
Şaka bir yana, bunun gibi onlarca satıcı firma var ki akıllara zarar. Ürünlerini nerde görsem tanıyacağım 15 dolara satılan ( buram buram pakistan hindistan kokan ve harbi kalitesiz) Damascusları 300 TL'den kıyamet gibi satanlar var onlar daha fena  :-\
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

mustafa çınar

• 509
« Yanıtla #68 : 01 Nisan 2015, 19:40:29 »
   kusura bakmayın türkçe açıklamasını koymam gerekirdi atlamışım.

Bu bizim web sitelerimizden degil ve kesinlikle bize bağlı/iliskili değildir, tek sitemiz www.crkt.com'dur diyor.

kısaca söyledikleri budur.

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
« Yanıtla #69 : 01 Nisan 2015, 20:00:27 »
Durumu siz düşünün.
2 link arasında ki farkı görene çin malı coldsteel hediyemdir  :)

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/browning-b49-otomatik-avci-caki-bicak-152420987

http://www.aliexpress.com/item/Hot-High-Quality-Browning-B49-Tactical-Folding-Knife-58HRC-440C-Blade-Survival-Hunting-Knife-for-Outdoor/32273445298.html

Bazıları direkt Aliexpress'te ki fotoları kullanıyor onlar daha bi komik duruyorlar  ;)
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #70 : 01 Nisan 2015, 20:34:13 »
Peki direkt aliexpresten bıçak getirince sorun çıkıyor mu? Yoksa bu adamlar sadece toptan mı gonderim yapıyorlar.

Gerçi Türk sitelerde de bulunuyor aynışarı çoğu zaman

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #71 : 01 Nisan 2015, 21:02:33 »
Tüh! Spektrometre yalan oldu.  :'(

Eheheheee, forum olarak kendi yağımızla kavruluyoruz. Daha ilk mesajdan reklamı sevmiyoruz. Bir de işin içinde taklit ürün satma olasılığı olunca haliyle ne kadar ciddi olduklarını sınıyoruz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #72 : 01 Nisan 2015, 21:14:27 »
 :)) :)) forumdaki ustalarimi taklitciler kandiramaz >:D >:D 8)
Ersin beceren

« Yanıtla #73 : 01 Nisan 2015, 21:15:22 »
Konu evlere şenlik olmuş tabir-i caiz ise :) Yalan söylemenin ilk kuralı önce kendini inandırmak derler, sanırım bu arkadaş bu olayı çok ciddi bir şekilde gerçekleştirmiş ki mail gelene kadar yılmadı :) Bu arada bir kelimesi foyasını ortaya döktü '' sanki firma size cevap verecekte'' gibi bir yorumda bulunmuştu. Bu sanırım şu demek oluyor: Siz bunu sorgulasanız da sizi takıp mail atmazlar ben de inandığım yalanla gemimi yürütürüm. Size küçük bir tavsiye olsun gerçi artık foruma girip mesajlara bakacağınızı da sanmıyorum anca yine de tavsiyede bulunayım, bu denli tasarıma ve marka imajına önem veren firmalar ''bakın tasarımı da geçtim marka imajından bahsediyorum özellikle'' bırakın maile cevap vermemeyi, bağlı olduğunuz ülkeyle iletişime geçerek ... firma benim adımı kullanarak ürün satıyor delilleri de şunlardır diyerekten donunuza kadar alırlar, bence en iyisi siz donunuzu kaybetmeden bu sevdadan vazgeçin selametle   :D
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #74 : 01 Nisan 2015, 21:21:18 »
fiyatlar bize uygun deyil .

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #75 : 01 Nisan 2015, 21:24:53 »
Türkiye'de bıçak koleksiyoncularının, kalite arayan bıçak kullanıcılarının aptal yerine konmaya çalışması hala bitmedi. Zamanında bu tür çer çöpe çok para kaptırmış bir adam olarak bu tür tatlı su kurnazlarını görünce artık midem bulanıyor. Arkadaşlar yazık değil mi bize ya hu? Ben yeri geliyor başka şeylerden kısıp büyük hayallerle bıçak alıyorum, aaa o da ne sahte! Bu tür adamlar yüzünden 1-2 firma dışında hiç bir yerden bıçak alamaz olduk bilmem farkındamısınız ahali?

Artık o kadar pişkinler ki işin piri olan adamların mekanlar gelip bizleri resmen öpmeye çalışıyorlar...

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #76 : 01 Nisan 2015, 21:27:44 »
Hemen bi koşu gittim çekirdek aldım geldim,  izliyorum >:D O0

Çok güldüm bu yoruma, Allah iyiliğinizi versin :)) :)) :))

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #77 : 02 Nisan 2015, 19:43:46 »
Vayy vayy vay vay ben neler kaçırmışım böyle :-[

Gerçekten kaçırdığıma üzüldüm ama sınır ötesi operasyon ve ölüm vuruşu ile işi çözmüşsünüz :D :D :D

Yazık ya biz işi çözdük ama kim bilir çözemeyenlere neler olacak :-[
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

maytir

• 288
    • ARTVENTURE Reklam Tasarım
  • Meslek: Grafik Tasarımcı - KRAV MAGA Eğitmen
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #78 : 03 Nisan 2015, 14:33:42 »
Hay allah yaa :)))
Şaka bir yana (bu başlığı şaka olarak kabul ediyorum). Global kriz sonrası yıllardır takip ettiğim kullandığım tüm outdoor ürün markaları ve balık avı markaları ciddi anlamda çin üretimi yapıp kalitelerini düşürmüş durumda. Aynı markaların Avrupa ve Amerikada satılan versiyonlarını inceleme fırsatı bulamadım ama Türkiyede satılanlar tam anlamıyla çöp ve Avrupa fiyatları ile. Geçin yaz sandaletimi yenilemem gerekti. Dünyanın en iyi sandalet markalarından birinin ürünlerini inceledim. Pazar tokyosundan farkı yoktu! Bir ton da para istiyorlar utanmadan! Tekstil ürünleri aynı, Oltamakineleri vs. En kallavi markaların Yok Orijinal Japon üretimi, Malezya üretimi, Çin üretimi. Bizim satıcılarımız da tuttuklarını öpmeye çalışıyorlar! (Çoğul kullanıp genelleme yaptım. Eylem Ustam kusura bakma, ama bu konuda gerçekten kızgınım, kimse de aksini iddia edemez. :)  )

Evet CRKT lerin fiyatı yüksek. Diğer çakma bıçakların seviyesine 20TL lere filan inerse nefis körlemek için alınabilir.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 14:35:46 Gönderen: maytir »
Mustafa Aytır
10-02-1971 - İSTANBUL
https://www.instagram.com/atolye_maytir/

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #79 : 03 Nisan 2015, 15:39:25 »
Ayakkabıda deri, takım altına yada yarı ciddi giyimde yerli üretim ve hesaplı olduğu için Alaca kullanıyorum. Outdoor olarak da oyum yine yerli olan YKB'den yana bunların yerli olmama durumu olursa beni düzeltin. Ona göre ben de yerli başka bir marka varsa ona geçiş yaparım. Bu ikisi de türlerine göre hesaplı markalar. Tabi kimseyi yönlendirmiş olmayayım, asıl sizin tavsiyeleriniz varsa direkman not alırım.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben